Teslimatlar
Giriş Tarihi : 05-07-2019 18:36   Güncelleme : 12-07-2019 23:21

Alltrak’ın yatırımı Iveco çekicilere

Uluslararası taşımacılık alanında faaliyet gösteren Alltrak şirketi, 2019 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Iveco'dan yana yaptı. Firma, siparişini verdiği 5 adet Stralis çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Alltrak’ın yatırımı Iveco çekicilere

Iveco yetkili satıcısı Iveco Otomotiv tarafından Alltrak şirketine satışı yapılan 5 adet Stralis çekici, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine firma sahiplerinden  Mustafa Aydın, filo yönetim müdürü Mete Yazgan, Iveco Bölge Satış Müdürü Yusuf Pekel ve Satış Müdürü Korhan Yeşil katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Iveco Otomotiv ise satış yetkilisi Mustafa Kaynar hazır bulundu.

İŞBİRLİĞİ DEVAM EDECEK

Alltrak şirketi Mustafa Aydın, "Filo yenileme ve genişletme çalışmalarımız kapsamında yatırım yaparken özellikle garanti şartlarının kapsamı ve toplam sahip olma maliyeti konusuna çok dikkat ettik. Yaptığımız araştırma sonucunda bizim tüm istek ve beklentilerimize tek Iveco markasının cevap verdiğini gördük. Yatırımlarım kararımızda bu yönde şekillendi. Satış sonrası hizmetlerde de bizleri yalnız bırakmayacaklarından hiç kuşkumuz yok. İşbirliğimizin güçlenerek önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini ümit ediyorum" dedi.

HER YÖNÜLYE HESAPLI

Stralis’in odaklandığı enerji yönetimi her türlü görevde ve her türlü güzergâhta toplam sahip olma maliyetinde belirgin bir düşüş sağlıyor. Yeni motorlar sürtünmeyi azaltmak ve rölantide belli bir süreden sonra motoru kapatarak enerji tasarrufu sağlamak üzere gözden geçiriliyor. Tamamen yenilenen tek redüksiyonlu arka aks, vites geometrisini geliştiriyor, sürtünmeyi azaltıyor, yakıt tüketimini optimize ediyor. Bu özellikler önceki modelle karşılaştırıldığında yakıt tasarrufunda çift haneli bir gelişme anlamına geliyor.

12 İLERİ OTOMATİK VİTES

Stralis’te kullanılan yeni nesil 12 ileri HI-TRONIX otomatik vites, ZF ile birlikte geliştiriliyor. Kategorisindeki teknolojik ilerlemenin ön saflarında yer alan vites, çarpıcı biçimde dayanıklılığını artırırken maliyetleri de düşürüyor. HI-TRONIX, vites geçiş süresini yüzde 10 azaltarak önceki nesle göre iki kat daha hızlı geçiş gerçekleştiriyor. 1.6 milyon kilometreye kadar dayanıklı, gürültünün 6 desibel azaltılmasıyla gece görevleri için ideal olan, sınıfının en iyi tork-kütle oranına sahip şanzıman aynı zamanda modüler ve servis dostu yapısıyla bakım masraflarını düşürüyor ve kolaylaştırıyor.

DÜŞÜK BAKIM GİDERİ

Verimliliği artırmak ve dayanıklılık adına arka süspansiyon tamamen yeniden tasarlandı. Yeni tasarım daha hafif ve performansı koruyor. Hafiflik, 45 kilo daha fazla yükleme kapasitesi anlamına geliyor. Tüm metalik yüzeylerin işleme tabi tutulmasıyla aşınmaya karşı yüksek dayanıklılık sağlanırken bakım masrafları düşürülüyor.