Güncel Haber
Giriş Tarihi : 22-07-2019 18:17   Güncelleme : 16-09-2019 11:48

Naci Yağız güven tazeledi

Kentiçi toplu taşıma şirketlerinden İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. tarihinde bir ilk gerçekleşti. Şirket ortakları, bir önceki dönem yaptığı çalışmalarla göz dolduran Naci Yağız ve ekibini tekrardan oy birliği ile seçilerek 2 yıl daha görevlendirdi.

Naci Yağız güven tazeledi

İstanbul Halk Ulaşım'ın seçimli olağan 13. Genel Kurulu Bakırköy Botanik'te yapıldı. Katılımın yoğun olduğu Genel Kurul'a TÖHOB Başkan Ercan Soydaş, İstanbul Özel Halk Otobüsleri Başkanı Göksel Ovacık, Yeni İstanbul Halk Otobüsleri Başkanı Yalçın Beşir ve ekibi, Özulaş Başkanı Sedat Şahin ile ekibi, Öztaş Başkanı Mehmet Tekin ve ekibi ile otobüs üretim firmaları temsilcileri ile çok sayıda davetli katılım gösterdi.

ODANIN DESTEĞİ TAM

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun çelenk ve telgrafı ile eşlik ettiği Genel Kurul'da TÖHOB Başkanı yaptığı konuşma ile büyük alkış aldı. İstanbul Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık da yaptığı konuşma ile gelecek dönemde bu yönetimle çalışacakları için memnuniyetlerini dile getirdi. Ovacık "İstanbul'umuzda özellikle seçimler öncesi önemli kazanımlar elde ettik. Bu kazanımları gelecek dönemde kurulması istenen birliktelik ile daha da taçlandıracağımızı düşünmekteyim. Esnaf Odası olarak şirketlerimize her türlü desteği sunmaya hazırız. Bu doğrultu da gelecek dönemde yeni yönetim ile daha büyük başarılara imza atacağız. Özellikle İstanbul'da Plaka Tahdidi konusunda ısrarcı olacağız ve inşallah başarı sağlayacağız" dedi.

ESNAF MENFATİNE ÇALIŞMA

Genel Kurul'da Başkan Naci Yağız'ın söz alması ile salona büyük coşku hakim oldu. "Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır" diyerek konuşmasına başlayan Yağız, "2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde büyük başarılara imza attık. Faaliyet Raporumuz sadece yaptıklarımızdan ibaret bir içeriğe sahipken, yeni dönemde yapacaklarımızı siz düşünün. Çok kararlı ve çalışkan bir ekip ile yeni döneme aday oluyorum. Sizlerin takdiri ile seçilmemiz halinde öncelikli çabamız; parklanma alanları, plaka tahdidi, kentiçi tolu ulaşım yasası, ücretsiz taşımalarda kişi başı ödeme ve Büyükşehir ile yeni bir ödeme sistemi gibi konular olacaktır. Sizlerin bize güveni olduğu sürece başaramayacağımız hiçbir yoktur. TÖHOB ve Esnaf Odamızın destekleri ile projelerimizi daha hızlı hayata geçireceğiz" ifadesini kullandı.

GÜÇLÜ YÖNETİM

Divan Başkanlığını Yıldırım Yılmaz'ın yürüttüğü Genel Kurul'da görev süresi oy birliği ile 2 yıl olarak belirlendi. Tüm maddelerin geçtiği Genel Kurul'da divan'a tek liste sunuldu. Naci Yağız'ın listesi tüm katılımcılar tarafından oylanarak oy birliği ile seçildi. Naci Yağız'ın başkanlığını üstlendiği yeni dönem yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Yaşar Geyik, Lokman Akhan, Mehmet Lütfi Oktay, Ahmet Kelkitli, Ali Aras, Hasan Durgun, Nezir Aslanhan, Hasan Altunkılıç. Denetim Kurulu üyeliklerine ise Cem Güneş, Kenan Kurfeyiz ve Cevdet Tunç getirildi.