Teslimatlar
Giriş Tarihi : 26-07-2019 13:27   Güncelleme : 16-09-2019 11:49

D serisini ilk Alltrak aldı

Düz cam ve hammadde lojistiğinde alanında uzman Alltrak Uluslararası Taşımacılık, 2019 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Renault Trucks D serisi çekicilerden yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 15 adet çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

D serisini ilk Alltrak aldı

Macaristan, Romanya, Yunanistan başta olmak üzere tüm Avrupa’ya  hammadde ve cam taşımacılığı yapan Alltrak, Türkiye’de de sodyum sülfat taşımacılığı sunan tek lojistik firması olarak ön plana çıkıyor. Renault Trucks D serisini Türkiye'de ilk alan firma ise Alltrak, oldu. Koçaslanlar Otomotiv tarafından Alltrak'a satışı yapılan çekiciler, bayinin İstanbul Orhanlı’daki merkezinde düzenlenen törenle teslim edildi. Törende Alltrak Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydın, Şirket Ortağı Murat Aydın ve Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu hazır bulundu.

UZUN SOLUKLU İŞ ORTAĞI

2001 yılında ilk Renault Trucks Premium araçları aldıklarını dile getiren Alltrak Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydın, o tarihten beri yapıtırmalırın hep aynı markaya yaptıklarını açıkladı. Aydın, “Filomuz, neredeyse tek markalı diyebiliriz. Arada farklı markaların araç alımlarıyla denemeler yaptığımız oluyor ancak hem performans hem de toplam satın alma maliyeti olarak Renault Trucks bizim için ilk tercih. 2 milyon km üzerinde bir Renault Trucks çekicimizin üstün performansını bile deneyimledik” dedi.

MALİYET AVANTAJI

Mustafa Aydın açıklamasına şöyle devam etti; “Malın değeri ve hammadde rakamları değiştirilemediği için rekabet açısından lojistik maliyetleri, firmaların tasarruf sağlanabilecekleri en büyük kalemler arasında yer alıyor. Taşımacılık giderleri, malın maliyetini değiştirebiliyor. Bu nedenle hem müşterilerimiz hem de hizmet sağlayıcıları olarak biz lojistik şirketleri, kaliteden ödün vermeden giderleri gözetiyoruz. Tabi ki maliyet derken sadece araç satın alma maliyeti, sadece yakıt tüketimi veya araç bakımından bahsetmiyoruz. Toplam sahip olma maliyetini kastediyoruz.”