Lojistik
Giriş Tarihi : 26-07-2019 15:17   Güncelleme : 16-09-2019 11:49

25 milyon Euro'luk yatırım

Yaşar Topluluğu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı bağlantı yollarına yakınlığıyla depolama ve lojistik açısından stratejik öneme sahip İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi'nin açılışını yaptı.

25 milyon Euro'luk yatırım

Pınar markalı ürünleri tüketicilerine ve müşterilerine en uygun şartlarda ve hızlı ulaştırma, verimlilik artışı yaratarak operasyonel mükemmeliyete ulaşma, sürdürülebilir iş hedefleri doğrultusunda karbon emisyonunu azaltma ve enerji verimliliği sağlama amaçlarıyla yatırımını gerçekleştirdiği İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi, yenilikçi mimarisi ve depo&dağıtım modeli ile hizmet vermeye başladı.

Yaşar İş ve Lojistik Merkezi açılışına Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı, İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş,  Yaşar Topluluğu'nun tüm iş kollarından tedarikçileri, iş ortakları, iş dünyasından temsilciler ile Yaşar Topluluğu yönetici ve çalışanları katıldı. Yaklaşık 25 milyon Euro'luk yatırımla hayata geçirilen Yaşar İş ve Lojistik Merkezi, yenilikçi ve çevreci tasarımı, çalışan memnuniyetini artırmaya yönelik olarak tasarlanmış işlevsel ofisleri ve ticari birimleri, verimlilik ve sürate dayalı olarak tasarlanmış depolama ve yükleme alanlarıyla yalnızca bir lojistik merkezi olarak değil; modern, daha ileri boyutlu ve çok işlevli bir iş merkezi olarak Yaşar Topluluğu vizyonuna uygun olarak tasarlandı ve inşa edildi.

ZAMANINDA TESLİMAT

Lojistik sektöründe çok önemli bir yatırıma imza atıldığının altını çizen Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, şöyle konuştu: “Sürdürülebilir iş yapma anlayışımızla işimizi geliştirip en iyiye ulaşmayı hedeflerken attığımız her adımda çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza, çevreye ve topluma sağladığımız faydayı da gözetiyoruz. Yaşar İş ve Lojistik Merkezi yatırımımız da bu anlayışımızın bir sonucudur. Bizim ana işimiz gıda ve içecek. Pınar markalı ürünlerimizi üretimden tüketicilere ulaşana kadar en iyi şekilde muhafaza etmek, tüketicilerimize Pınar kalitesini ulaştırmak her zaman öncelikli hedefimiz. Operasyonel mükemmelliğin bizi rekabette farklılaştıran en önemli unsur olduğunu biliyoruz. Bu noktada Pınar ürünlerimiz tüketicilerimize en taze ve hızlı şekilde Avrupa yakasındaki bu merkezimizden ulaşacak. Tüketicilerimiz ve müşterilerimizle bütünleşerek yolumuza devam edeceğiz.”