Otomotiv
Giriş Tarihi : 27-08-2019 17:15   Güncelleme : 23-09-2019 21:57

D-Max meydan okuyacak

Türkiye’de üretilen ilk ve tek pick-up olma özelliğini taşıyan Isuzu D-Max, TransAnatolia yarışında 3'üncü kez katılacak. Yarış Abant’tan başlayacak ve araçlar 2300 kilometrelik zorlu parkurları katederek Göbeklitepe’ye ulaşarak dayanıklılığını tescilleyecek.

D-Max meydan okuyacak

Anadolu Isuzu, ülkemizde 9 yıldır düzenlenen ve dünyanın en zorlu rally raid yarışlarından biri olarak gösterilen TransAnatolia Rallisi’ne ikinci kez kadın yarış pilotlarıyla katılıyor. Türkiye’de üretilen ve yarış aracına çevrilen Isuzu D-Max, roll cage sistemi, performanslı motoru, yarış direksiyonu, yarış koltukları ve özel yeşil rengiyle TransAnatolia 2019’un ilgi çekici yarış araçlarından biri olacak. Bu yıl 3'üncü kez Transanatolia Rallisi’ne katılacak olan Isuzu D-Max yarış aracı, 1 haftalık zorlu parkuru bitirip dayanıklılığını bir kez daha ispatlayacak.

Anadolu Grubu’nun tüm markalarında uyguladığı kadın erkek eşitliğini yarış ortamına da katan Anadolu Isuzu, geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yıl da TransAnatolia yarışına kadın pilotlarıyla katılıyor. Güçlü ve dayanıklı şasi alt yapısını 4x4 çekiş sistemiyle birleştiren Isuzu D-Max’in pilot koltuğunda Yeşim Nur Mantaş ve Co-Pilot koltuğunda Pınar Çelikel oturacak. 454 kapı numarasıyla yarışacak olan Anadolu Isuzu yarış takımı, tüm dünyanın yakından takip edeceği TransAnatolia’da etapları özel modifikasyona sahip aracıyla aşacak.

7 günde toplam 2.300 km’lik parkuru aşacak olan Anadolu Isuzu kadın yarış pilotları, ilk gün yarışa Bolu Abant Gölü’nden start alıp Beypazarı, Nallıhan, Gordion ve Haymana parkurunu tamamlayacak. 2. gün Haymana‘dan başlayıp Tuz Gölü, Sultanhanı, Obruk Gölleri, Mekke ve Acıgöl parkurunu tamamlayacak olan Anadolu Isuzu kadın takımı, 3. gün Acıgöl‘den Ihlara, Güzelyurt, Nar Gölü ve Kapadokya parkurunu, 4. gün Kapadokya’dan Erciyes, Sultan Sazlığı, Ahır Dağı Yaylaları ve Maraş parkurunu, 5. gün Maraş’tan Nurhak Dağları, Engizek Dağları ve Nemrut Dağı parkurunu, 6. gün Nemrut Dağı’ndan Atatürk Barajı ve Mardin parkurunu, 7. gün ise Mardin’den Göbeklitepe parkurunu aşacak ve 2019 yılı TransAnatolia rallisini burada tamamlayacak.