Treyler
Giriş Tarihi : 27-08-2019 18:04   Güncelleme : 23-09-2019 21:54

Tırsan 2. kez mezun verdi

Treyler üreticilerinden Tırsan'ın bünyesinde oluşturulan Yalın Lider Geliştirme Okulu (YLGO), ikinci mezunlarını verdi. Dokuz ay süren eğitim programı sonrasında 30 şirket çalışanı, başarı sertifikası almaya hak kazandı.

Tırsan 2. kez mezun verdi

Tırsan, her alandaki ve kademedeki çalışanlarının sürekli gelişimlerine katkıda bulunmak amacı ile eğitim düzenledi. Tırsan’ın ofis çalışanları, yalın felsefe yetkinliklerini artırmak amacıyla gerçekleştirdiği Yalın Lider Geliştirme Okulu programını başarı ile tamamlandı. Programın temel amacı olarak, katılımcıların yalın yetkinliklerinin geliştirilmesi ve departmanlarda yalın lider olarak sorumluluk alabilmesi ve bu sayede şirketin stratejileri ile uyumlu süreçlerin etkinliğinin artırılması amaçlandı.

Programa katılan çalışanlar, programı tamamlaması ile Yalın Kültür ve Uygulamaları, Standart İş, Problem Çözme Teknikleri, Kalite Uygulamaları, Kaizen ve Öneri Sistemleri, Süreç Yönetimi, Değer Akış Haritalama, Takım Çalışması, Stratejik Düşünme, Stratejileri Hayat Geçirme, Finansçı Olmayanlar için Finans, 5S, Oobeya ve Sunum Teknikleri konusunda eğitimler almıştır ve yalın kültür ve uygulamaları, kalite, süreç iyileştirme, stratejileri hayata geçirme ve ekip çalışması konusunda yetkinlik kazandı. Katılım gösteren çalışanlar, program boyunca kendi görev tanımı ile ilişkili bir konuda sürekli iyileştirme projesi ortaya koydu. Programın son adımı olan mezuniyet için tamamlamış oldukları projeleri, Tırsan Adapazarı Fabrikasında, Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu’nun katılım gösterdiği bir değerlendirme komitesinde sunumlarını gerçekleştirdi.