Teslimatlar
Giriş Tarihi : 11-09-2019 10:19   Güncelleme : 03-10-2019 10:38

Öztaş 2 adet F-Max aldı

Taşımacılık ve lojistik alanında faaliyet gösteren Öztaş Nakliyat, 2019 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Ford Trucks'tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 2 adet F-Max çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi. Öztaş, yeni aldığı araçları şehirlerarası nakliyat ve silis kum satışı operasyonlarında kullanacak.

Öztaş 2 adet F-Max aldı

Düzenlenen araç teslimat törenine Öztaş Nakliyat kurucusu Şakir Öztaş, baş şöför Vedat Demir ile Ford Trucks Başer Bayi Satış Müdürü Mehmet Hasbakkal katıldı. Şakir Öztaş, Eskişehir’de üretilen yeni Ford Trucks F-Max’ın yaygın yedek parça ve servis ağı gibi sunulan kapsamlı hizmetlerden dolayı ile tercih ettiklerini açıkladı.

GÜÇ, VERİMLİLİK, KONFOR

Yeni Ford Trucks F-Max, F-Max, 500PS, 2500Nm güç ve 400 kW frenleme gücü, aerodinamik tasarımı ve yüksek konforlu kabiniyle kullanıcılara birçok avantajı bir arada sunuyor. Modern tasarımı ve sürücü odaklı yaklaşımının yanı sıra 2.5 metre genişliğindeki kabiniyle de kullanıcılar için gerekli konfor ve lüksü sağlıyor. Kokpit tarzı ön konsolun tasarımı, tüm fonksiyonlara kolayca erişilebilmesini sağlıyor. Sürüş deneyiminin keyfini artırmak için entegre edilen en küçük detaylarla birlikte kabinde ferah bir ortam sağlanıyor. Üstün aerodinamik, aktarma sistemi kalibrasyonu ve teknik özellikler, yakıt tüketimi açısından mükemmel performans ile önceki modellere göre %6'ya varan oranda azaltıyor.