Güncel Haber
Giriş Tarihi : 27-09-2019 15:19   Güncelleme : 28-09-2019 14:17

Pirelli'de 9 şanslı

Otomotiv yan sanayi üreticilerinden Pirelli, dünya çapındaki 10 bini aşkın tedarikçisi arasından 9 tedarikçiye 2019 Tedarikçi Ödüllerini verdi. Küresel Varlık ve Hizmet Düzeyi kategorilerinde ödüle Türkiye'den tekstil takviyeleri tedarikçisi Kordsa layık bulundu.

Pirelli'de 9 şanslı

Tedarikçi Ödüllerini kazananların belirlenmesinde tedarikin kalitesi, inovasyon kapasitesi, hızı ve küresel kapsamı seçime yön veren başlıca kriterler oldu. Pirelli her yıl küresel ölçekteki 10 binden fazla tedarikçisinden dokuzunu ödüllendiriyor. Tedarikçi Ödülleri, Pirelli’nin tedarik zincirini daha sürdürülebilir, yenilikçi ve nitelik açısından mükemmel kılarak kendilerini öne çıkaran, dolayısıyla Pirelli ürünlerinin, şirketin stratejisiyle uyum içinde daima daha Yüksek Değerli olmasına katkıda bulunan şirketlere veriliyor.

Pirelli Operasyon Genel Müdürü Andrea Casaluci ile Satınalma Üst Yöneticisi Pierluigi de Cancellis, hammadde, hizmet ve makine kategorilerindeki dokuz tedarikçiye ödüllerini şirketin Milano’daki genel merkezinde düzenlenen bir törende takdim etti. Zaman içinde gerçek iş ortakları haline gelen, özellikle zorlu projelerde ve uygulamalarda şirketle birlikte kendilerini geliştirebilen ve daha yakın tarihlerde tedarikçiler arasına katılsalar dahi gelecek için stratejik projeler geliştirme potansiyelini gösteren şirketler ödüle layık bulundu. Bu yıl, Pirelli için stratejik bir yönetim modeli olan Sürdürülebilirlik alanında spesifik bir ödül de sunuldu. Pirelli, sürdürülebilirliği şirketin küresel tedarik süreçlerine ve politikalarına tamamıyla entegre etmesi doğrultusunda tedarik sisteminin UNI ISO 20400 kurallarına uyumunu 2018 yılında belgelendirmiş bulunuyor.