Lojistik
Giriş Tarihi : 14-10-2019 14:51   Güncelleme : 14-10-2019 17:44

Amazon Lojistiğe girdi

ABD menşeili e-ticaret ve bulut bilişim şirketi Amazon, lojistik hizmetleri vermeye başladı. Satıcı adına ürünü muhafaza eden, paketleyen ve kargo işlemleriyle ilgilenen hizmetiyle Amazon, Türk KOBİ’lerin işlerini büyütmeye odaklandı. E-ticaret ekosistemini büyütecek hizmetiyle Amazon, alıcı ve satıcılar için hızlı, güvenilir ve kolay e-ticaret deneyimini geliştirdi.

Amazon Lojistiğe girdi

Siparişi KOBİ adına alan Amazon, süreci ve satış işlemlerini yöneterek alıcı ve satıcı için güvenilir ve kolay e-ticaretin yolunu açtı. Ürünün paketlenmesi, kargo aracılığıyla müşteriye teslim edilmesi, satış sonrası destek ve iade gibi süreçlerin tamamını da satıcı adına yöneten hizmetiyle Amazon, satıcılara envanterlerini ve toplam satışlarını takip etme kolaylığı da sundu. Zaman ve para tasarrufu sağlayan bu hizmetle işletmeler bireysel nakliye masrafından ve ürünleri ayrı ayrı paketleme zahmetinden kurtuldu.

HER KOBİYE EŞİT YAKLAŞIM

Amazon Lojistik hizmetinden Türkiye'deki tüm işletmelerin faydalanabildiğini belirten Amazon Ülke Müdürü Richard Marriott, "Dijital ekonomide işletmenin büyüklüğünün hiçbir önemi olmadığını düşünüyoruz. Amazon olarak küçük ya da büyük her işletmenin gelişimine destek oluyoruz. Amazon Lojistik de bunun çok iyi bir örneğidir. Amazon müşterileri, hızlı teslimat ve Amazon’un dünya standartlarında sunduğu müşteri hizmetinin rahatlığıyla gittikçe büyüyen eşsiz ürün yelpazesine erişebilecek. Amazon teslimat ayrıcalığıyla satılan ürünlere hızlı erişim imkanı da sağlayan Amazon Lojistik, müşterilerine koşulları sağlayan birçok ürün için ücretsiz teslimat ve İstanbul içinde geçerli aynı gün teslimat hizmeti de dahil olmak üzere tüm nakliye seçeneklerinden de yararlanma imkanı sunuyor" dedi.