Güncel Haber
Giriş Tarihi : 14-10-2019 18:27   Güncelleme : 14-10-2019 18:27

Performanstan düşüşe son

LPG’li araç kullanıcılarının performans beklentilerine yanıt, alternatif yakıt sistemleri üreticisi BRC’den geldi. BRC Platinum yeni fonksiyonları ile 3-4 silindirli sıfır ve ikinci el araçlarda sağladığı maksimum performansla araçta hız kaybı yaşatmadan verimlilik sağladı.

Performanstan düşüşe son

Yakıt sistemleri üreticisi BRC, kurulduğu 1977’den beri yeniliklere öncülük ediyor. 11 farklı lokasyonda 50 bin metrekarelik kapalı üretim alanı ile LPG ve CNG kit üretici markası olarak 70 ülkede faaliyetlerini sürdürüyor. BRC’nin yeni ürünü ‘Platinum’ da var olan EOBD bağlantısı sayesinde en hassas LPG ayarı yapılarak aracın orijinal verileriyle çalışması sağlandı.

KOLAY MONTAJ

Konuya ilişkin bir açıklama yapan BRC Türkiye CEO’su Kadir Örücü, yeni sistem sayesinde performanstan ödün verilmeden tasarruf edildiğini açıkladı. Örücü, soketli tesisat kullanılarak kablo kesmeden, aracın orijinalliğinin bozulmadan dönüşüm yapıldığının da altını çizdi. Kadir Örücü, "BRC tesislerinde modern teknolojiyle üretilen ECU sayesinde aracın gerçek zamanlı parametreleri anlık kontrol edilebiliyor. Bu yeni üründe bulunan enjektör, benzin enjektörleri ile aynı çalışma parametrelerine sahiptir. Periyodik bakımlar dışında başka bir ayar gerektirmeyen yapısıyla, en hassas ayarları yapabilme imkanı sunan BRC Platinum,  aracın ilk günkü performansıyla çalışmasını sağlar. Kompakt olarak tasarlanan Genius regülatörler ile de kolay montajın yanında yüksek motor gücüne sahip araçlarda herhangi bir performans kaybı olmadan sorunsuz çalışır" dedi.