Güncel Haber
Giriş Tarihi : 14-10-2019 18:37   Güncelleme : 14-10-2019 18:37

Brisa’da ücretsiz şarj

Lastik üreticilerinden Brisa, E-Şarj ile iş birliği anlaşması yaptı. Anlaşma kapsamında Otopratik mağazaları ve lastik satış noktalarında Eşarj abonelerine araçlarını ücretsiz şarj edecek. Brisa'nun şarj hizmeti İstanbul ve Bursa’daki mağazalarını kapsıyor.

Brisa’da ücretsiz şarj

Brisa, elektrikli araçlar için ulusal çapta şarj çözümleri sunan E-Şarj ile özel bir iş birliği gerçekleştirerek müşterilerine lastiğin ötesinde, kesintisiz bir yolculuk deneyimi sunmaya devam ediyor.

Brisa, yeni yatırımları ve gerçekleştirdiği kampanya ile otomotiv sektöründeki ihtiyaçlara yönelik yenilikçi çalışmalarını güçlendiriyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de talebin hızla arttığı EV pazarında gelişim sağlanabilmesi için temel ihtiyaçlardan biri şarj istasyonlarının yaygınlaştırılması. 2018-2022 yılları arasında EV sayısının 56 kat artması beklenen Türkiye pazarında, bu potansiyelin gerçekleşmesi için Brisa ve elektrikli araçlar için ulusal çapta şarj çözümleri sunan Eşarj güçlerini birleştirdi. Bu kapsamda Brisa, ilk 3 şarj istasyonunu İstanbul ve Bursa’da faaliyete soktu ve İstanbul, Bursa, İzmir ve Adana’da yeni şarj istasyonu ünitelerine yatırım yapacağını açıkladı.