Güncel Haber
Giriş Tarihi : 25-10-2019 11:54   Güncelleme : 25-10-2019 11:54

Kazanan Özulaş oldu

İstanbul'da kentiçi toplu taşıma hizmeti veren Özulaş A.Ş.'nin 26'ncı Olağan Genel Kurul Toplantısı Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi tesislerinde yapıldı. Şirketin yeni dönem yönetimine ise Özulaş'ın duayen isimlerinden Göksel Ovacık ve ekibi getirildi.

Kazanan Özulaş oldu

Tüm Özel Halk otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş ve yönetim kurulunun katıldığı genel kurula özel halk otobüsü şirket başkanları ve yöneticiler ile Özulaş A.Ş. ortakları katılım sağladı. Özulaş Genel Müdürü İsmail Yolcu tarafından açılışı yapılan genel kurulda gündem gereği divan kurulunun oluşturulmasından sonra saygı duruşunda bulunuldu ve hep birlikte İstiklal Marşımız okundu.

RAPORLAR MÜZAKERE EDİLDİ

Divan Başkanlığına seçilen Yıldırım Yılmaz, gündem hakkında bilgi verdikten sonra Özulaş Genel Müdürü İsmail Yolcu faaliyet raporunu okudu. Bağımsız denetim firması tarafından faaliyet ve denetim raporlarının okunmasından sonra, raporlar müzakere edilerek oy birliği ile ibra edildi. Faaliyet ve denetim raporlarından sonra gündem gereği diğer maddelerde oy birliği ile ibra edilerek kabul edildi.

OVACIK FARK ATTI

Sermaye artırımı ve bağımsız denetim firması oylamasının ardından gündemin son maddesi yönetim ve denetim kurullarının seçimi Sedat Şahin, Göksel Ovacık ile Mustafa Boylu’nun listeleri genel kurul üyelerine tanıtıldı. Başkan adayları yeni dönem faaliyetleri ve projelerini anlatarak genel kurul üyelerinden destek talebinde bulundu. Özulaş A.Ş'nin 26'ncı Olağan Genel Kurulu'nda 3 listenin yarıştığı oylama sonucunda yeni Başkan Göksel Ovacık 192.874 hisse, Sedat Şahin 154.036 hisse alırken Mustafa Boylu 15.000 hisse aldı.

KAZANAN ÖZULAŞ

Sonuçların ilan edilmesinin ardından teşekkür konuşması yapan Göksel Ovacık, birlik ve beraberlik içinde esnaf yararına çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Ovacık, "Yıllardır birlikteyiz ve ekmeğimizin mücadelesini veriyoruz. Şahsıma ve ekibime verdiğiniz desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu seçimde kazanan, kaybeden olmaz! Kazanan hep Özulaş, yani şirketin ortakları sizler olursunuz. Siz tercihini yaptınız. Bizde, bize verilen güvene layık olmaya çalışacağız. Dün olduğu gibi bugün de yarın da elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz. Hizmet için yola çıktık. Projelerimizi geliştirerek esnafın menfaatleri doğrultusunda çalışmaya tam gaz devam edeceğiz. Hizmetlerimiz kaldığı yerden sürecek ve istikrar devam edecek" dedi.

EKİP SAĞLAM

Göksel Ovacık Başkanlığında Özulaş'ın yeni dönem yenitimi ise şu isimlerden oluştu: Serhat Akçakaya, Selami Alan, Sebahattin Can, Zeynel Abidin Yılmaz, İsmail Koçin, Mehmet Ali Akpata, Sinan Akçay ve Ercan Tarakçı. Denetim Kurulu'na ise İbrahim Ayılmazdır, Necmettin Aydaşlı ve Erdal Fidan getirildi.