Kara
Giriş Tarihi : 26-10-2019 14:29   Güncelleme : 26-10-2019 14:29

Metro Turizm'den anlamlı kampanya

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün lider firmalarından Metro Turizm, Türkiye Cumhuriyeti'nin 96'ıncı kuruluş yıldönümü münasebetiyle anlamlı bir kampanyaya imza attı. Firma, kampanya kapsamında 25-31 Ekim tarihleri arasında satılan biletlere yüzde 29 indirim uyguladığını açıkladı.

Metro Turizm'den anlamlı kampanya

Yatırım ve kaliteli servis hizmetleri ile sürekli gündemde kalan Metro Turizm, milli ve sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Toplamda 1600 araç filosu ile Türkiye genelinde 80'in üzerinde karşılıklı otobüs seferi ile hizmet veren Metro Turizm, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel düzenlediği kampanya ile gönülleri bir kez daha fethetti.

Konuyu ilişkin bir açıklama yapan Metro Turizm Genel Müdürü Özgür Ayyıldız, "Kurucumuz Galip Öztürk'ün vizyon ve hedefleri doğrultusunda ülkemize hizmet etmekten onur ve gurur duyuyoruz. Kurucumuz Galip Öztürk, Ülkemizin bekası, kazanacağımız paralardan çok daha önemli. Esenliğimizi sağlayamadıktan sonra ticaretin de bir anlamı yoktur diye daima bize telkinde bulunur. Metro Turizm ailesi olarak bizlerde bu düstur ile halkımıza hak ettiği kaliteli hizmeti sunmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışırız. Adalet ve hürriyet temeline dayanan büyük bir millet olma iradesiyle kurulan Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümünde Metro Turizm olarak indirim kampanyası düzenleyerek Halkımızın Bayramını en iyi şekilde kutluyoruz. Kampanya kapsamında alınan dönüş biletlerine yüzde 29 indirim uygulandı. Kampanyamız, 25-31 Ekim 2019 tarihleri arasında geçerli olarak" dedi.