Güncel Haber
Giriş Tarihi : 05-11-2019 17:19   Güncelleme : 05-11-2019 17:19

Özkaymak’ta 3'ü bir arada

Otomotiv markalarından Opel’in satış ve satış sonrası hizmetlerini 30 yıldır başarıyla sürdüren Özkaymak Holding, bünyesine Citroen ve Peugeot markalarını da dahil etti. 3 marka için satış ve satış sonrası hizmetlerin verileceği Plaza, dualarla hizmete girdi.

Özkaymak’ta 3'ü bir arada

Peugeot, Citroen ve Opel markalarının satış ve satış sonrası hizmet merkezi 12 bin m2 arazi üzerine kuruldu. 4 bin750 m2 kapalı alanı olan tesisin 2 bin 250 m2 de servis ve yedek parça olmak üzere günlük 80 araca hizmet verebilecek kapasite de dizayn edildi. 2.el araçlarında satış e satış sonrası hizmetlerinin verileceği tesiste 60 kişilik istihdam sağlandı.

YOĞUN KATILIM

Özkaymak'ın otomotiv alanında hizmet verdiği plaza açılışına; TBMM, eski Başkanı Cemil Çiçek, eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu, Konya AK Parti Milletvekilleri Orhan Erdem, Ziya Altunyaldız, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Konya Eski Valisi Necati Çetinkaya, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Müftü Yardımcısı Musa İmamoğlu ile çok sayıda Konya’nın siyaset ve iş dünyası ile STK temsilcileri katıldı.

HAKLI GURUR YAŞIYORUZ

Özkaymak bünyesinde Opel bayiliği yanına Peugeot ve Citroen’i katmanın gururunu yaşadıklarına dikkat çeken Özkaymak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Av. Dilek Özkaymak Cin, “Bundan yaklaşık 65 sene önce kıymetli babamız Rahim Özkaymak’ın tek başına tırnakları ile mücadele vererek başladığı ticaret hayatında otomotiv’in hep ayrı yeri olmuştur. Bu çerçevede piyasa şartları nasıl gelişirse gelişsin, otomotiv sektörüne sevgisi, inancı, hiçbir zaman eksilmemiştir. Yatırımları hep devam ettirmiştir. 30 yıldır bayrağını taşıdığımız ve halihazırda Türkiye’nin en eski bayisi olma gururuna sahip olduğumuz Opel markasının yanına PSA grubunun amiral gemisi Peugeot ve güçlü markası Citroen’i katmanın gururunu yaşıyoruz. Özkaymak yıllardır yukarıya taşıdığı Opel bayrağını Peugeot ve Citroen bayraklarını da heyecan ve başarı için taşımak için artık hazırlıklarını tamamlamıştır” dedi.

BÜYÜMEYE DEVAM

Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç da yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “PSA grubu Avrupa’nın en büyük ikinci otomobil üreticisi. Bünyesinde Opel, Peugeot, Citroen araçları bulunduruyor. Bizde bütün bu markalarımızı geçtiğimiz sene kendi bünyemizde toplamaya başladık. Bugün gördüğümüz bu tesis bu birlikteliğin yansımasıdır. Bizler aynı tesiste birden çok markaya hizmet vererek verimliliği artırmayı hedefledik. Özkaymak bu çerçevede Opel bayisi iken Peugeot ve Citroen’i de hizmete açmış oldu. Peugeot markası Türkiye’de hızlı büyüyen bir markadır. Her sene pazar payını artırmak gibi hedefi var. Bu doğrultu da çalışıyoruz. Güçlü modellerimiz ile hızla büyümeye devam edeceğiz.”

TÜRKLER İÇİN ÖNEMLİ MARKA

Opel'in Türk tüketicisi için önemli bir marka olduğuna dikkat çeken Opel Türkiye Genel Müdürü Çağrı Öztaş da şöyle konuştu: “Opel, Türk tüketicisinin sevgisini ve güvenini kazanmış bir markadır. Bu sene 120'inci yılımızı kutluyoruz. Avrupa’nın en büyük ikinci üreticisi olan Grup PSA ile de Türkiye’de büyümeye devam ediyoruz. Emin adımlarla ilerliyoruz. Önümüzdeki sene de markamızda bulunan araçların yeni serilerinin tanıtımları olacak. Alman kimliği ve müşteri memnuniyeti ile hızlı adımlarla yürüyor olacağız. Buradaki iş ortağımız Özkaymak ailesi de bölgede ve dünyada bir markadır.” Yapılan konuşmaların ardından dualarla tesisin açılışı gerçekleşti.