Teslimatlar
Giriş Tarihi : 18-11-2019 14:30   Güncelleme : 21-11-2019 13:18

Mutlular 10 adet çekici aldı

Lojistik firmalarından Mutlular Transport, 2019 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Renault Trucks çekicilerden yana kullandı. Firma, 10 adet çekici teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Mutlular 10 adet çekici aldı

Yeni Renault Trucks çekiciler, Mutlular Transport Kurucu Ortakları Mutluhan Akan ve İsmail Akan’a Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu ve Koçaslanlar Otomotiv sahibi Mahmut Koçaslan tarafından teslim edildi.

Mutlular Transport; İspanya’dan Türkmenistan’a, İngiltere’den Azerbaycan’a, Danimarka’dan Afganistan’a, İtalya’dan Özbekistan’a,  kadar uzanan, zorlu ve uzun hatlardaki aktarmasız taşımacılık operasyonları ile ön plana  çıkıyor. Mutlular Transport Kurucu Ortağı Mutluhan Akan; “Asya ile Avrupa arasında ısı kontrollü taşımacılık da dahil olmak üzere, tenteli, ADR’li ve gabari dışı taşıma hizmetleri sunuyoruz. Aktarmasız gerçekleştirdiğimiz bu direkt seferler, müşterilerimize ürünlerinin güvenliği açısından büyük avantaj sağlıyor. Isı hassasiyeti olan ürünler başta olmak üzere aktarmasız taşımaların, yüksek performanslı araçlar ile zamanında teslimatı önemli. Renault Trucks çekicilerimizin verimliliğinden bu anlamda oldukça memnunuz” dedi.