Teslimatlar
Giriş Tarihi : 18-11-2019 15:30   Güncelleme : 18-11-2019 15:30

Gürsel Turizm'in gözdesi Sultan

Öğrenci servisi ve personel taşımacılık sektörünün liderlerinden Gürsel Turizm, yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma, siparişini verdiği 29+1 yolcu kapasiteli 7 adet Sultan Comfort midibüsü teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Gürsel Turizm'in gözdesi Sultan

Otokar bayii M.K.C Otomotiv tarafından Gürsel Turizm'e satışı yapılan araçlar, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Birant, Filo Müdürü Umut Demircan, Otokar Satış Direktörü Murat Tokatlı ve Otobüs Satış Müdürü Murat Torun katıldı. Törende satışı gerçekleştiren M.K.C Otomotiv'den ise Kerim Civelek hazır bulundu. Bülent Birant, Sultan Comfort araçlarından duydukları memnuniyetten dolayı yeni yatırımlarında tekrar Sultan Comfort’ı tercih ettiklerinin altını çizdi.

KONFORLU ve GÜÇLÜ

Kullanıcı istek ve ihtiyaçları doğrultusunda Sultan Comfort modelini yenileyen Otokar, sektörde konfor çıtasını da yükseltti. Yolcularına her mesafede rahat bir seyahat imkânı sunmak için yenilenen Sultan Comfort, lüks koltukları, koltuk altı buzdolabı, anons sistemi, LCD ekranı, DVD ve güçlü klimasıyla seyahat konforunu ikiye katlıyor. Sultan Comfort, isteğe bağlı sunulan çift camları ile buğulanma ve ısı kaybını önlerken; dışarıdaki gürültünün içeri girmesini de engelliyor. Yolcu kapasitesi 29+1 kişiye çıkarılarak ideal bir personel taşıma aracı haline gelen Sultan Comfort’ta koltuk sayısı artsa da diz genişliğinden feragat edilmiyor. Personel taşımacılığında konfor yeniden tanımlanıyor. Sultan Comfort, kullanıcısına konfor ve güvenlik sunarken; üstün yol tutuşu, yakıt tasarrufu, yüksek performansı ve düşük işletme giderleriyle de dikkat çekiyor.