Treyler
Giriş Tarihi : 18-11-2019 18:27   Güncelleme : 02-12-2019 10:22

TTS Lojistik 10 treyler aldı

Lojistik firmalarından TTS Lojistik, 2019 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 10 adet Kässbohrer K. SWAU C+ Swap Body aracı teslim alarak filosunu güçlendirdi.

TTS Lojistik 10 treyler aldı

Tırsan tarafından TTS Lojistik firmasına satılan 10 adet Kässbohrer K. SWAU C+ Swap Body araç, Samandıra tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine TTS Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ferhan Demirel, CFO’su Şahver Demirel, Operasyon Müdürü Hakan Çil, Satış Müdürü Halil Şahbazoğlu, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ve Satış Yöneticisi Akgün Nuhoğlu katıldı.

TIRSAN DOĞRU TERCİH

TTS Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ferhan Demirel, “TTS Lojistik olarak Türkiye’den İtalya, Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, İngiltere, İspanya ve İsviçre gibi Avrupa ülkelerine taşımacılık yapıyoruz. Özellikle kimyasal, ilaç ve ilaç hammaddesi, tekstil, havalandırma sistemleri, makine ve yedek parça taşımacılığında iddialıyız. Firma olarak bu yıl uluslararası karayolu yük taşımacılığında büyümemizi hızlandırıyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda filomuzu güçlendirme kararı aldık ve her zaman olduğu gibi tercihimizi Tırsan'dan yana kullanmaya karar verdik. Çünkü Tırsan, son teknolojiye sahip kaliteli ürünleriyle filomuzun verimliliğini artırıyor ve operasyonel işlerimizi kolaylaştırıyor” dedi.