Otomotiv
Giriş Tarihi : 02-12-2019 17:20   Güncelleme : 02-12-2019 17:20

Fiorino LPG'li

Fiat Fiorino’nun LPG’li versiyonu Fiorino Eko, satışa sunuldu. Kullanım maliyetlerinde önemli ölçüde tasarruf sağlayan Fiorino Eko, lansmana özel otogaz kampanyası ile birlikte yollara çıktı.

Fiorino LPG'li

Tofaş Fabrikası’nda üretilmekte olan Fiorino’nun 1.4 litre hacimli benzinli modeline LPG seçeneği eklendi. Sınıfının ilk ve tek fabrika çıkışlı LPG’li modeli olan versiyonun adı Fiorino Eko oldu.  Fiorino Eko ismini, zararlı gazların salınımını azaltan, böylelikle ekosistemi koruyan yönüyle ve kullanım maliyetleri  açısından ekonomik bir araç olmasından alıyor.

TEK TUŞLA EKO

Yüksek güvenliğe sahip Fiorino Eko, Fiat Professional garanti şartları kapsamında, 3 yıl - 150 bin kilometre garantisiyle yollara çıktı. Dizel seviyesindeki yakıt tüketimiyle öne çıkan Fiorino Eko, Tofaş Fabrikası’nda özel olarak tasarlanmış Eko Butonu sayesinde benzinden LPG’ye geçerek yakıt tasarrufunu artırıyor. Pop, Safeline ve Premio donanım seçenekleriyle tercih edilebilecek Fiorino Eko’da fonksiyonel yakıt dolum noktası ile yakıt dolumu depo kapağından kolaylıkla yapılabiliyor.