Otomotiv
Giriş Tarihi : 02-12-2019 17:41   Güncelleme : 02-12-2019 17:41

Karsan Almanya'da güçlü

Otomotiv üreticilerinden Karsan, Almanya’daki satış ve servis ağını genişletmek üzere ülkenin köklü firmalarından Haller’e bağlı Quantron AG ile bayilik anlaşması imzaladı. Anlaşma doğrultusunda satış, servis ağı ve yedek parça bulunabilirliğini artıracak olan Karsan, 7000’e yakın otobüs pazar büyüklüğüyle Avrupa’nın zirvesinde yer alan Almanya’da büyümeyi hedefliyor.

Karsan Almanya'da güçlü

Alman otomotiv firması BMW ile yaptığı işbirliği kapsamında yüzde 100 elektrikli toplu taşıma araçları Jest Electric ve Atak Electric’i küresel pazarın beğenisine sunan Karsan, bu alandaki işbirliklerini geliştirmeyi sürdürüyor. Karsan son olarak, Almanya’daki satış ve servis ağını genişletmek üzere ülkenin köklü firmalarından Haller’e bağlı Quantron AG ile bayilik anlaşması imzaladı. Karsan’ın Almanya’daki bayiisi olan Quantron AG’nin ülke genelinde 200’ün üzerinde servis noktası bulunuyor.

MÜŞTERİYE YAKIN

Almanya müşterisi için servis yaygınlığı ve yeterli parça bulunurluğunun çok önemli olduğunu vurgulayan Karsan Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, “Quantron AG firması ile yaptığımız bayilik anlaşmasıyla bu anlamdaki müşteri beklentisine cevap vereceğiz. Quantron AG, belediye hizmet araçlarından havaalanı taşıma otobüslerine kadar farklı ticari araçlar konularında yenilikçi çalışmalar da sürdürüyor. Bu anlaşmanın ülkemiz adına faydalı bir proje olduğunu düşünüyorum. Diğer yandan da Avrupa’daki satışlarımızı artırmak için Quantron AG’ye benzer bayilik ilişkilerimizi geliştireceğiz” dedi.