Teslimatlar
Giriş Tarihi : 02-12-2019 18:35   Güncelleme : 13-12-2019 15:30

Ocak Trans F-Max aldı

Türkiye ve çeşitli ülkelerde taşımacılık ve lojistik faaliyetlerini sürdüren Ocak Trans, 2019 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Ford Trucks'tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 12 adet F-Max çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendi.

Ocak Trans F-Max aldı

Deneyimli kadrosu ile taşımacılık, paketleme ve depolama ile gümrükleme süreçleri dahil 360 derece hizmet sunan Ocak Trans, Ford Trucks F-Max araçları, yurtiçi ve yurtdışındaki gıda nakliyesi operasyonlarında kullanacak. Düzenlenen araç teslimat törenine Ocak Trans firma sahibi Muhittin Ocak, Ford Trucks Direktörü Burak Hoşgören ve Satış Müdürü Murat Bakış katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Kemak Otomotiv'den ise firma sahibi Kubilay Doğan hazır bulundu.

Teslimat sonrası açıklamada bulunan Ocak Trans sahibi Muhittin Ocak, “Ocak Trans olarak, araç filomuzu güçlendirmek için tercihimizi Türk mühendislerin geliştirdiği ve ülkemizde üretilen Ford Trucks F-Max’ten yana kullandık. F-Max, 500 PS güce sahip, düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken yüksek performanslı motoru ve ileri teknolojik donanımları ile şirketimizin ve kaptanlarımızın büyük beğenisini kazandı” dedi. Ayrıca, Ford Trucks’ın sunduğu satış sonrası servis ve hizmetlerin de tercihlerinde etkili olduğunu ifade eden Ocak, Ford Otosan’ın 60 senelik tecrübesiyle kamyon üretim, ürün geliştirme ve çözüm üretme yetkinliğini de göz önünde tutarak tercihlerini bu yönde kullandıklarını belirtti.