Lojistik
Giriş Tarihi : 02-12-2019 19:20   Güncelleme : 02-12-2019 19:20

Fillo Lojistik örnek oldu

Türkiye lojistik firmalarından Fillo Lojistik, geliştirdiği sosyal sorumluluk kampanyası “Doğa Bizim Evimiz” projesi kapsamında Şile’deki Kumbaba Plajı’nı temizledi. Fillo'nun çevreci projesi, sektöre örnek oldu.

Fillo Lojistik örnek oldu

Fillo Lojistik Genel Müdürü Recep Demir’in de aralarında bulunduğu Fillo Lojistik çalışanlarının ve çevre gönüllülerinin katıldığı temizlik çalışmasında 20 poşetten fazla atık toplandı. Toplanan atıklar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kıyı Temizliği birimi çalışanlarına teslim edildi.

Çevre kirliliğine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için bu etkinliği düzenlediklerini belirten Recep Demir, “Fillo Lojistik olarak, sorumluluğumuzun bilincindeyiz, çocuklarımıza dünyayı yaşanabilir bir şekilde bırakmalıyız. Doğa Bizim Evimiz diyerek çıktığımız bu yolda temizliğe kıyılarımızdan başladık. Çalışanlarımızın severek bu etkinliğe katıldıklarını görmek bizleri ayrıca mutlu etti. Biz gücümüzü iyilik için kullanıyoruz ve biliyoruz ki iyilik bulaşıcıdır umarız bugün bizimle olan çocuklarımız da çevre bilinci ile hareket ederler” dedi.