Otomotiv
Giriş Tarihi : 27-12-2019 16:45   Güncelleme : 27-12-2019 16:45

Her yükün altında Yeni Transporter

İlk kez satışa sunulduğu 1949 yılından bu yana dünya genelinde 20 milyondan fazla satan Volkswagen Ticari Araç’ın 70 yıllık efsanevi modeli Transporter, yeni nesli ile ticaretin en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor. Efsanevi modelin panel van versiyonu Yeni Transporter Panel Van, daha fazla sürüş güvenliği sunan yeni teknolojisi ve yüksek taşıma kapasitesiyle her işin üstesinden geliyor.

Her yükün altında Yeni Transporter

Baştan aşağıya yeniden tasarlanan Yeni Transporter Panel Van, sürüş keyfini artıracak özellikleriyle her işe ve yolculuğa ekstra konfor kattı. Tamamen yenilenen ön konsolu son derece kullanışlı olan Yeni Transporter Panel Van, kullanıcısına telefonunu, evraklarını ve sık kullandığı diğer cihazları rahatlıkla saklayabileceği alanlar sundu.

TAMAMEN YENİLENDİ

Yeni Transporter Panel Van, kolay yükleme ve yük sabitleme seçenekleri sunuyor. 2 farklı araç uzunluğu ve 2 farklı tavan yüksekliği sunan Yeni Transporter Panel Van’da kayar kapı 1.017 mm genişliğinde açılabiliyor. Standart olarak sunulan yük bölümü LED aydınlatmaları sayesinde yükleme ve indirme sırasında çok net ve parlak bir görüş alanı sunuyor. Geniş iç hacmi ve her işin üstesinden gelebilecek taşıma kapasitesiyle size her türlü kolaylığı sağlıyor. Yeni Transporter Panel Van, 2.0 litre turbo dizel motor seçeneği ile satın alınabiliyor. Türkiye pazarına iki farklı motor gücü seviyesinde, 110 PS’te düz vites ve 150 PS’te hem düz hem otomatik vites seçenekleri ile sunuldu.

SÜRÜŞ KONFOR SUNUYOR

Yeni Transporter Panel Van’da ilk kez sunulan elektromekanik servo direksiyon, iki büyük avantajı beraberinde getiriyor. Hidrolik sistemin aksine yeni direksiyon sistemi, yüksek hızlarda güvenliği, düşük hızlarda konforu artırıyor. Elektromekanik servo direksiyon sistemi, direksiyon komutlarını tekerleklere önceki modellerde bulunan sistemlere göre daha hızlı iletiyor. Bu da Yeni Transporter'ın hissedilir biçimde daha çevik ve hassas olmasını sağlıyor.

TEKNOLOJİ ASİSTANLARI

Yeni Transporter Panel Van’da standart olarak sunulan Yorgunluk Tespit Sistemi sürüş hareketlerinde yorgunluk tespit ettiği anda sürücüyü yolculuğa ara verilmesi konusunda hem görsel hem de sesli olarak uyarıyor. Yine standart olarak sunulan Rüzgar savrulma önleme asistanı sürüş sırasında rüzgar sebebiyle ortaya çıkabilecek savrulmaları önlemeye yardımcı olan sistem, özellikle viyadük geçişlerinde aracın dengesini koruyarak sürücünün konforunu ve araç içindeki kişilerin güvenliğini sağlamaya destek oluyor. Bir başka güvenlik sistemi olan ikincil çarpışma önleme asistanı standart olarak sunuluyor. Sistem, olası ikinci çarpışmayı önleme amacıyla ilk çarpışmadan sonra aracı frenliyor.