Lojistik
Giriş Tarihi : 24-01-2020 14:13   Güncelleme : 24-01-2020 14:13

Feniks'in hedefi 5 milyon dolar

Yaptığı teknolojik yatırımlarla biranda sektörün ilgi odağı haline gelen Feniks Lojistik, Dünyaca ünlü firmalara lojistik hizmeti vermeye başladı. Firmanın 2020 yılı hedefi ise 5 milyon dolar ciroya ulaşmak.

Feniks'in hedefi 5 milyon dolar

Feniks Lojistik'in İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası başta olmak üzere Ankara, İzmir ve Mersin'de şubeleri bulunuyor. Şirket sahibi Selcuk Gültekin, yıl içerisinde yurtdışına ciddi anlamda yatırım yapacaklarını açıkladı. Yabancı firmaların Türkiye ekonomisine güvendiklerinin altını çizen Selçuk Gültekin, "Hem yurtiçi hem de yurtdışına yapacağımız yatırımlarla hizmet ağımızı genişleteceğiz" dedi.

HERKES KAZANIYOR

Lojistik sektöründe 18 yıllık bilgi birikimi ile müşterilerine hizmet verdiklerini ifade eden Selcuk Gültekin, "Yurt içinde mikro taşımacılık, parsiyel taşımacılığı, komple yük ve serbest depolar ile hizmet sunmaktayız. Özellikle günlük teslimatlar da AVM, mağaza ve şube teslimlerinde iddialı olup, birçok büyük markanın komple lojistik hizmetlerini yürütmekteyiz. Sürdürebilirlik adına ortak kazanç sisteminin benimseyerek müşterilerimize az maliyet ile taşıma ve depolama hizmeti sunmaktayız" dedi.

MUTLAK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Feniks Lojistik sahibi Selcuk Gültekin, açıklamasına şöyle devam etti: "Kurumsal hedeflerimizde bir plan oluşturur ve bu plan ile yolumuzu çizeriz. Yol gösterici ilkeler her ticari ilişki için benzersiz olabilir. Ancak paydaşlığın en önemli kuralı, karşılıklı güvendir. Rehber ilkelerimiz içinde dürüstlük ve sadakat yer almaktadır. Bizim için  imkansız diye bir terim yoktur. Müşterimizi memnun etmek için biraz fazla çalışırız ama sonunda başarıya ulaşırız. 2020 yılında şirket olarak 5 milyon doları hedefledik ve bu hedefimizin de üzerine çıkacağına inancımız tamdır. Yeni müşterilerimiz ile birlikte hedefe emin adımlarla ilerliyoruz."