Lojistik
Giriş Tarihi : 01-02-2020 15:26   Güncelleme : 01-02-2020 15:26

DHL lojistik çözümleri sundu

Yeni teknolojilere yatırım yapmaktaki kararlılığını her fırsatta ifade eden DHL, Almanya ve Singapur’daki iki inovasyon merkezine üçüncü bir halka ekleyerek, Amerika İnovasyon Merkezi’ni tüm müşterilerinin ve iş ortaklarının hizmetine sundu. Şirketin inovasyon alanındaki global ayak izini genişleten yeni merkez, en son teknoloji ile donatılmış 28 bin metrekarelik bir tesisten oluşuyor.

DHL lojistik çözümleri sundu

DHL, Chicago’da açtığı inovasyon merkezi ile lojistik ve tedarik zinciri operasyonlarının iyileştirilmesine yönelik yeni çözümlerini geliştireceği üçüncü bir merkezi hayata geçirdi. DHL Express Türkiye yöneticileri de şirketin tüm inovasyon merkezlerinde geliştirilen en yeni teknoloji, ürün ve hizmetleri Türkiye’ye getirerek hizmet kalitesini en üst seviyede tutmayı hedefliyor.

HEP FARKLI DÜŞÜNÜYORUZ

DHL e-Ticaret Çözümleri CEO’su Ken Allen, yeni merkeze ilişkin olarak şunları kaydetti: “Mükemmeliyete ulaşmak için farklı düşünmeye önem veren bir tedarik zinciri şirketiyiz. Sektörde oyunun kurallarını değiştiren çözümler geliştirme konusunda en ön safta yer alıyoruz. Artık dünyanın farklı yerlerindeki üç merkezimizle, inovasyonun gücünü müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerde kullanabiliyor ve lojistiğin geleceğini şekillendirmede aktif rol oynuyoruz. Bu merkezler, gelişmekte olan trendleri anlamak ve gerçek dünyada ticari etki yaratma potansiyeli olan fikirleri keşfetmek için platform sağlıyor. Örneğin DHL, Kuzey Amerika depolarında taşıma robotları kullanan ilk şirket oldu. Kendi kendine hareket ederek paket taşıma sistemine destek olan bu robotlar, taşıma performansını yüzde 200’e kadar artırabiliyor. Bu da hıza dayalı, küreselleşmiş e-ticaret ortamında çok önemli bir oran.”