Güncel Haber
Giriş Tarihi : 08-02-2020 14:54   Güncelleme : 08-02-2020 14:54

ÖHO, yardımları Elazığ'a ulaştırdı

İstanbul Özel Halk otobüsleri Esnaf Odası ve şirketleri tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan ve Valilik hesabına yatırılan 204 bin yüz liralık deprem yardım çeki, Elâzığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’a makamında teslim edildi.

ÖHO, yardımları Elazığ'a ulaştırdı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’a yapılan ziyarete İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık,  Halk Ulaşım A.Ş. Başkanı Naci Yağız, Öztaş A.Ş. Başkanı Mehmet Tekin, Yeni İstanbul Halk Otobüsleri A.Ş. Başkanı Yalçın Beşir ve Mavi Marmara Ulaşım A.Ş Başkanı Ramazan Gürler katıldı.

KARDEŞLİK TABLOSU

Türk millet başta olmak üzere özel halk otobüsü esnafının sergilediği dayanışma karşısında gurur duyduğunu ifade eden Elazığ Valisi Oktay Kaldırım, Türk halkına tekrar teşekkürlerini sundu. Vali Kaldırım, "Tüm milletimizin ve esnafımızın deprem bölgesindeki kardeşleriyle sergilediği bu güzel dayanışma için tüm milletimize ne kadar teşekkür etsek azdır.  Böyle felaketlerin tekrar yaşanmamasını dileyerek, depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

HALKIMIZIN YANINDAYIZ

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık, ise konuya ilişkin şöyle konuştu; "Elazığ ve Malatya başta olmak üzere deprem bölgesinde yaşayan kardeşlerimizin sorunlarına bir nebzede olsa çözüm yolunda katkıda bulunmak amacıyla esnafımızın katkıları ile topladığımız yardımı size sunuyoruz. Bizler İstanbul özel halk otobüsleri camiası olarak milletimizin ve devletimizin bugün, yarın ve her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu düşüncelerle felaketlerin tekrar yaşanmamasını temenni ediyorum. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum."