Teslimatlar
Giriş Tarihi : 10-02-2020 17:34   Güncelleme : 10-02-2020 17:34

Kadir Demir filoyu yeniliyor

İzmir merkezli uluslararası lojistik firmalarından Kadir Demir, 2020 yılında araç yatırım kararı aldı. Filo yenileme ve genişletme çalışmaları kapsamında firma, siparişini verdiği 10 adet Man TGX 18.470 çekicinin 5'ini teslim alarak filosuna dahil etti.

Kadir Demir filoyu yeniliyor

Kadir Demir Ltd yetkilisi Yusuf Demir, "Biz, rekabeti, hizmette kalite ile yapıyoruz. Uzun yol hizmetinde,  araç, şoför, kadrolar, ekipman çok önemlidir. Müşterinin yükü yolda kalmamalıdır.  Bu nedenle araçların yeni ve bakımlı olmalıdır. Her yıl böyle araç almaya devam edeceğiz. Yükü ve aracı kontrol edebilmek çok önemlidir. 20 yıldır bunları alnımızın akı ile yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Araçlarımız, Fransa’dan İngiltere’ye, oradan da İrlanda'ya Ro-Ro geçişi yaparken, acentesi olduğumuz gemiler üzerinden bu geçişi yapmaktadır" dedi.

"Sadece İngiltere değil, Avrupa’nın büyük bir bölümüne taşımacılık yapıyoruz" diyen Yusuf Demir, şöyle devam etti: "Sadece kara taşımacılığı değil, İngiltere - Fransa,  İngiltere – İrlanda ve Avrupa'nın bir çok limanlarına Ro-Ro taşımacılığı yapan gemilerin ve Euro Tunnel’in de acenteliğini de yapmaktayız. Müşterilerimizin Avrupa Bölgesi'nde de bize ihtiyaç duymaları halinde anında organize olmaktayız. Bizim için müşteri memnuniyeti her şeyin üstünde gelir. Yatırımlarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz."