Teslimatlar
Giriş Tarihi : 22-10-2020 21:36   Güncelleme : 22-10-2020 21:36

İBB kamyonları Ford’tan aldı

Ağır ticari sektöründe faaliyet gösteren Ford Trucks, Türkiye ve Avrupa’da belediyelerin tercihi olmaya devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) de katı atık aktarma araçları filosu için Ford Trucks marka araçları tercih etti.

İBB kamyonları Ford’tan aldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir iştiraki olarak kurulan İSTAÇ, yeni araç alımında tercihini Ford Trucks’tan yana kullandı. Kurum, toplam 78 adet atık aktarma aracını İstanbul Kemerburgaz’da düzenlenen törenle teslim aldı. Araçların Hizmete Alım Töreni'nde İBB Genel Sekteri Can Akın Çağlar’ın yanı sıra, Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan ve Türkiye Direktörü Burak Hoşgören ile kurum personelleri katıldı.

YERLİ MARKA FORD

Ford Trucks’tan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Müşterilerin beklentilerine uygun olarak; Ford Trucks’ın DNA’sında yer alan güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık gibi özelliklere sahip olarak üretiliyor. Ford Trucks modelleri, yüksek performans ve düşük yakıt tüketimini konfor ve güncel teknolojilerle bir arada yaşatıyor. Kurulduğu 2015 yılından beri istikrarlı büyüme grafiğini sürdüren Ford Trucks, salgının etkileri ile geçen 2020 yılının ilk 9 ayında hedeflerin ve beklentilerin üzerinde bir büyüme yakalamayı başardı. İç pazarda ödüllü çekici F-MAX ile yeni rekorlar kıran Ford Trucks, bu dönemde de kamu kurumlarına,  kamyon ve üstyapı güvencesini bir arada, en hızlı ve güvenilir sunduğu araçlarla kamunun tüm ihtiyaçlarına çözüm sunmaya devam etti.”