Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:05   Güncelleme : 13-11-2014 17:05

Mercedes’ten 14 Axor daha

Karayolu taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmalar, filo yenileme ve genişletme projelerine aralıksız devam ediyor.

Mercedes’ten 14 Axor daha

Karayolu taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmalar, filo yenileme ve genişletme projelerine aralıksız devam ediyor. Nakliye firmalarından Yaycılık Kardeşler ve Onur Lojistik araç alım tercihlerini Merceres’ten yana kullandı.

Aksaray Kamyon Fabrikası Müşteri Merkezi’nde yapılan teslimat törenine ile 8 adet beyaz renkli Axor 1840LS çekici Yaycılık Kardeşler’e teslim edildi.Törene Yaycılık kardeşler firma görevlisi Suat Uncu ve Mercedes-Benz Türk Müşteri Merkezi müşteri eğitmeni Yaşar Yeşilöz katıldı.

Suat Uncu, töreninde yaptığı konuşmada, satış fiyatlarının uygun olması, bakım maliyetlerinin düşük olması, yakıt tüketiminin ekonomik olması ve servis ağının yaygın olması nedeni ile Mercedes-Benz Axor araçlarını tercih ettiklerini dile getirdi.

İkinci Tören Onur Lojistik’e

Filo genişletme çalışmaları kapsamında Mercedes’i tercih eden bir firma ise Onur Lojistik . Onur Lojistik’e Eylül ayında verilen 5 adet 1840/LS araçlardan sonra, 6 adet daha beyaz renkli Axor 1840LS çekici teslim edildi.

Aksaray Kamyon Fabrikası Müşteri Merkezi'nde yapılan törende Onur Lojistik firma görevlisi Selahattin Kasırga, Mercedes-Benz Axor’un kullanıcısını her memnun eden, yüksek 2. el değeri ile kazandıran bir araç ğunu dile getirirken, yakıt tüketiminde sınıfının en ekonomik aracı olması, servis ağının yaygın, yedek parça bulunabilirliğinin kolay olması nedeniyle bu aracı tercih ettiklerini belirtti.