Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:05   Güncelleme : 13-11-2014 17:05

BP, ithalattan Tırsan’a döndü

BP, Tırsan’dan ADR sertifikalı, çevre, maliyet duyarlı, dolum-boşaltım ve yol emniyetli 15 adet Kässbohrer markalı tanker aldı.

BP, ithalattan Tırsan’a döndü

BP, Tırsan’dan ADR sertifikalı, çevre, maliyet duyarlı, dolum-boşaltım ve yol emniyetli 15 adet Kässbohrer markalı tanker aldı. BP, daha önce ithal ettiği araçları, teknolojik alt yapısı güçlü olan Tırsan’da buldu.

Tırsan Samandıra tesislerinde düzenlenen törene Daf-Tırsan Satış Direktörü İbrahim Altun, Kässbohrer Ürün Yönetimi ve Pazarlama Müdürü Salih Arısüt, BP Kara Taşımacılık Departman Müdürü Neslihan Gürsan ve BP Araç Mühendisi Ali Erek katıldı.

Bayi kontrollerini kendisi yapma kararı alan BP Petrolleri, ADR sertifikalı araçları yurt dışından ithal ediyordu. BP, Türkiye’de teknolojik üretim altyapısının ve finansal piyasa desteğinin güçlendiğini görünce, ithalattan vazgeçti. Yerli üreticilerle görüşen firma, Tırsan’la el sıkıştı.

Tırsan tarafından BP’nin isteklerine göre tasarlanan araçlar, aynı da ADR ve TÜV sertifikalı, djital ekranlı, alimünyum kaplı, eliptik araçlardan 7 adet yarı romörk ve 8 adette kamyon üstü türden Kässbohrer markalı 15 adet tanker hazırladı ve teslim etti.