Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:05   Güncelleme : 14-09-2019 14:31

Scania, yılın son teslimatını yaptı

Doğuş Otomotiv’in distribütörlüğünü yaptığı Scania, 2008 yılının son teslimatlarını yaptı.

Scania, yılın son teslimatını yaptı

 

Doğuş Otomotiv’in distribütörlüğünü yaptığı Scania, 2008 yılının son teslimatlarını yaptı. Bursa Koçaslan, Ankara Çalışkan Otomotiv ve Flash Nakil Vasıtaları tarafından satışı gerçekleştirilen toplam 17 adet araç, düzenlenen törenle firma yetkililerine teslim edildi.

Ulaşım sektöründe faaliyet gösteren firmalardan Detay Dış Ticaret 8 adet P 380 CB 8X4 EHZ, Petus Taşımacılık 4 adet R 420 CA 4X2 HNA, Denizer Gıda Maddeleri 1 adet R500 LA 4x2 MNA, Erkal Nakliyat 3 adet G420 CA 4X2 HN ve Has İnşaat 1 adet Scania G420 CA 4X2 çekiciyi alarak filosunu güçlendirdi.

Araçlar Cezayir’de kullanılacak

Merkezi Ankara’da bulunan Detay Dış Ticaret, bünyesinde faaliyet gösteren Aslan Yapı için Çalışkan Otomotiv’den 8 adet P 380 CB 8X4 EHZ aldı.
 

Detay Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aslan, araçları teslim alırken, “Bu araçlar ilk etapta Cezayir’de kullanılacak. Oradaki işleri ladıktan sonra Türkiye’ye getireceğimiz için alımı burada yaptık. Scania Cezayir’deki zorlu çalışma şartlarında en büyük yardımcımız olacak. Yüksek verimlilik için optimize edilen Scania P Serisi araçlar, şasi ve aktarma organlarının dayanıklı ve sağlam oluşu sayesinde bu zor şartların üstesinden rahatlıkla gelebiliyor” .

“Scania’ya güveniyoruz”

Merkezi İstanbul’da bulunan Petus Taşımacılık, akaryakıt dağıtımında kullanmak üzere Ankara Çalışkan Otomotiv’den 4 adet R 420 CA 4X2 HNA çekici aldı. Firmaya yapılan son teslimatla filodaki Scania sayısı 20’ye yükseldi.

Petus Taşımacılığa ait akaryakıt istasyonunda gerçekleştirilen teslimatta Petus Kurucu Başkanı Cemal Uslu, Çalışkan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uğurlu ve Çalışkan Otomotiv’den Bülent Gürbüz hazır bulundu.

Akaryakıt taşımacılığının dikkat ve güven istediğini dile getiren Cemal Uslu, “Akaryakıt taşımacılığında en önemli şey güvenliktir. Taşıdığınız araç tüm ihtiyaçlara cevap vermelidir. Faaliyete başlamamızın üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen Scania, her türlü ihtiyacımıza cevap verdi. Kısa da tüm filomuzu Scania’ya çevirip büyümeyi düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.

Taşımacılar, a karşı yarışıyor

Balık, elektronik eşya, kuru ve yaş gıda, taşımacılığı yapan Denizer Gıda, Scania Yetkili Satıcı Koçaslan Otomotiv’den 1 adet R500 LA 4X2 MNA çekici aldı. 15 araçlık filoya sahip firma, başta Almanya, Fransa, İngiltere ve Hollanda olmak üzere Avrupa ülkelerine taşımacılık yapıyor.

Doğuş Otomotiv Gebze tesislerinde gerçekleştirilen teslim töreninde; Denizer Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Turan Denizer, Koçaslan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Koçaslan, Doğuş Otomotiv Filo Satış Şefi Kenan Şahin Yüksel ve Denizer Gıda’dan Hüseyin Kalkanoğlu hazır bulundu.

“Özellikle yaş sebze ve meyve taşımacılığında a karşı yarışıyoruz. Bu esna da araçların dayanıklılığı ve güvenilirliği çok önem kazanıyor” diyen Turan Denizer, filoda Scania marka araçların yoğunluğuna dikkat çekti. Denizer, “Bildiğimiz tanıdığımız bir marka ğu için yeni araç alımına karar verdiğimizde başka bir marka telaffuz bile etmeden Scania aldık.” .

Ulaşımda Scania konforu

Merkezi İstanbul’da bulunan uluslararası nakliye firmalarından Erkal, Scania Yetkili Satıcısı Flash Nakil Vasıtaları’ndan 4 adet G420 CA 4X2 HNA araç aldı. Yeni araçlarla birlikte firmanın araç filosu 20’ye yükseldi.

Erkal Nakliyat, başta Yunanistan, İtalya, Azerbeycan ve Gürcistan olmak üzere birçok ülkeye kuru gıda ve kuru yük taşımacılığı yapıyor.

Erkal Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yıldızbaş, “Uluslararası taşımacılık yaptığımız için araçların performanslarının yanı sıra konforlarına da önem veriyoruz. Sürücü arkadaşlarımız evlerinden çok araçların içerisinde vakit geçiriyor. O yüzden onların rahatını düşünmek zorundayız. Scania, firmamız açısından düşük işletme giderleri, sürücülerimiz tarafından da konforları nedeniyle tercih ediliyor” .


“Hep Scania ile çalışacağız”

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Has İnşaat, 1 adet Scania G 420 CA 4X2 HNA satın aldı. Scania Yetkili Satıcısı Flash Nakil Vasıtaları tarafından satışı gerçekleştirilen araç ile firmanın araç sayısı 13’e çıktı.

Türkiye’nin her bölgesine demir ve inşaat malzemesi taşımacılığı yaptıklarını açıklayan Has İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Bozkurt, “Filomuzda son kattığımız marka Scania idi. Aldığımız üstün performans bundan sonraki tüm alımlarımızda etkili . Sahip ğu teknoloji ve kalitesi nedeniyle bundan böyle Scania’dan başka bir marka ile çalışmayı düşünmüyoruz” .