Treyler
Giriş Tarihi : 17-01-2025 22:00   Güncelleme : 26-01-2025 21:56

Alımlar başladı!

Lojistik firmalarından EvoLog, Tal Trailer ile masaya oturdu. 120 adet treyler alım anlaşması imzalayan firma, siparişini verdiği treylerden 10 adedini teslim alarak filosuna dahil etti. EvoLog Lojistik CEO’su Barış Talay, “2025 hedeflerimiz için yatırımlarımızı hızlandırdık. Yerli üretime destek olmaya daima öncelik veriyoruz” dedi.

Alımlar başladı!

Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından EvoLog, Tal Trailer ile güçlü bir iş birliğine imza attı. Yüzde 100 Türk sermayesi ile kurulan Tal Trailer, son teknoloji ile donattığı makine parkuru ve uzman ekibiyle perdeli - tenteli treyler, konteyner şasi ve swap body üretimi gerçekleştiriyor. Sektörün önemli oyuncularından Evolog Lojistik,  Tal Trailer’den 120 adet treyler satın alacak.

HEP İLK TERCİHİMİZ

Anlaşma kapsamında ilk 10 adet treylerin filoya katıldığını açıklayan Barış Talay, “2025 yılında uluslararası arenadaki kapasitemizi ve servis gücümüzü yükseltmek için yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu yatırımlarımızı hayata geçirirken de ülkemizdeki girişimlerle çalışmaya özen gösteriyoruz. Yerli üretiminin gelişimine katkı sunmak, büyüme vizyonumuzun temelinde bulunuyor. Bu sebeple, sektörümüzde fark yaratan yerli üreticilerle çalışmaya öncelik veriyoruz. Ülkemizin üretim sanayisini desteklemeye devam edeceğiz. Hızlı teslimat performanslarından dolayı Tal Trailer kurucu ortakları Onur Talay ve Tarık Çiğdem’e özel teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

SEMBOL FİRMA!

İş birliğine yönelik Tal Trailer ortağı Tarık Çiğdem ise, şöyle kornuştu: “EvoLog Lojistik gibi sektörün önde gelen bir şirketi ile yaptığımız bu anlaşma, üretimde kısa sürede kat ettiğimiz büyük mesafeyi gösteriyor. Teslimatını yapacağımız kayar perdeli treylerlerimiz, farklı çekici tipleriyle uyumlu çalışabilen çift süspansiyon sistemi sayesinde, midilli ve yarı midilli çekicilerle kullanılabiliyor. Ekipmanlarımızı yüksek teknoloji ile üretiyoruz. Araçlarımız bu sayede uzun ömürlü ve verimli hale gelmektedir.”