Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:06   Güncelleme : 13-11-2014 17:06

Gürsel, kaliteli yatırım yaptı

Şehir içi personel taşımacılığının öncü firması Gürsel Turizm, yaşanan ekonomik krize rağmen daha kaliteli hizmet için yatırım yapmayı sürdürüyor.

Gürsel, kaliteli yatırım yaptı

Şehir içi personel taşımacılığının öncü firması Gürsel Turizm, yaşanan ekonomik krize rağmen daha kaliteli hizmet için yatırım yapmayı sürdürüyor. Gürsel Turizm, aldığı son araçlarda da kaliteye önem veren Temsa’yı seçti.

Modern dış tasarım, konforlu iç yapısı, kullanıcısına sağladığı performans ve yakıt ekonomisiyle ön plana çıkan Prestij Süper Deluxe araçlar, Gürsel Turizm filolarına katıldı.

Temsa Altunizade tesislerinden yapılan teslimat törenine Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz, İzmit Seyahat Genel Müdürü Kerem Birant ve firma yetkilileri katılırken, Temsa’dan Yurtiçi Pazarlama ve Satış Direktörü Ayhan Dayoğlu, Otobüs Pazarlama Müdürü Mehmet Çıkıncı, Kaptanlar Kulübü Proje Koordinatörü Ekrem Özcan hazır bulundu.

Törende bir konuşma yapan Temsa Yurtiçi Pazarlama ve Satış Direktörü Ayhan Dayoğlu, 20 yıl önce kurulan Gürsel Turizm’in, kurumsallığını yıllar önce layarak kaliteli hizmet verdiğini söyledi. Temsa ile Gürsel’in yıllardır iş ortaklığı yaptığını ifade eden Dayoğlu, firmanın araç parkındaki otobüslerden bir çoğunun Temsa marka ğunu kaydetti.

Dayoğlu, “Gürsel Turizm kaliteye önem veriyor. Temsa’da aynı şekilde. Ar-Ge merkezimiz sektöre uygun araçlar üretmek için projeler geliştiriyor. Firmalar, ekonomik, konforlu ve işletme maliyetlerine uygun araçlar tercih ediyor. Prestij ve Safir modellerimizde konfor en üst, yakıt sarfiyatı ise en alt seviyede olan araçlarımızdır. Ekonomik krize rağmen Gürsel Turizm konfora ve kalite için yatırımlarına devam ediyor” .

Moraller yüksek tutulmalı

Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz ise şöyle konuştu: “Temsa’yı yerli üretici olarak görüp, araç yatırımlarımızda tercih ediyoruz. Şuan herkes krizi tartışıyor. Krizden kurtulmanın tek yolu ise moralleri yüksek tutmaktır. Gürsel Turizm olarak moralleri yüksek tutup, herkesin krizi tartıştığı bir ortamda kaliteli hizmet için yatırım yaptık. Bu yatırımımızla bir nebzede olsa otomotiv üreticilerine destek sağladığımızı düşünüyorum. 3 bini aşan filomuzda Temsa marka araçlarımız kça fazla. Dolayısıyla Temsa’yı ailenin bir ferdi olarak görüyoruz. Ve bugün de bu aileden 10 adet araç teslim aldık.”

Araçların anahtarını Yurtiçi Pazarlama ve Satış Direktörü Ayhan Dayoğlu’dan teslim alan Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz, daha sonra bu anahtarı araçların gerçek sahibi olarak gördüğü kaptan şoförlere verdi.