Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:06   Güncelleme : 13-11-2014 17:06

Turizmcinin de gözdesi Safir

Turizm sektörünün köklü firmalarından Dorak Turizm, iki adedi VIP olmak üzere on yedi Safir otobüs aldı.

Turizmcinin de gözdesi Safir

Turizm sektörünün köklü firmalarından Dorak Turizm, iki a VIP olmak üzere on yedi Safir otobüs aldı. Firma Genel Müdürü Ahmet Serdar Körükçü, 2009 yılında yeni otobüs alımlarının devam edeceğini açıkladı.

39 yılı aşkın süredir müşterilerine en iyi konfor, güvenli ve kaliteli hizmet sunmayı kendine ilke edinen Dorak Turizm, araç yatırımlarında yine Temsa’yı tercih etti.

Yeni araçları Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Ayhan Dayoğlu, Dorak Turizm Genel Müdürü Ahmet Serdar Körükçü ve Halil İbrahim Karatutlu’ya teslim etti.

2009 YATIRIM YILI

Safir modelleriyle turizm taşımacılarının her türlü ihtiyacına cevap verdiklerini belirten Ayhan Dayoğlu, “2009 yılı turizm sektörü açısından başarılı geçecek. İstanbul kongre turizmi için önemli bir merkez haline gelirken, hava ve deniz yoluyla gelen turist anin de her geçen gün arttığını görmekteyiz. Bu yılın, yatırımlarını isabetli yapanların yılı olacağına inanıyoruz. Yatırımcılarına uzun yıllar maksimum fayda sağlayan Safir otobüslerinin, Dorak Turizm’e, hayırlı olmasını diliyorum” .


TEMSA’DAN YOLCULARDA MEMNUN

Dorak Turizm’in sektörün öncüsü ğunu vurgulan Genel Müdür Ahmet Serdar Körükçü, yeni araçlarla konforlu hizmet sunacaklarını söyledi. Körükçü, “Turizmin gelişmesine paralel olarak, 2009 yılında yatırımlarımıza hız verdik . Ağırlıklı olarak Uzakdoğu’dan gelen turistlere hizmet vermekteyiz. Filomuzdaki mevcut Temsa araçlardan müşterilerimizin memnun kalması, yatırımlarımızı bu markaya yöneltiyor. Düşük işletme maliyetleri, yüksek yolcu konforu ve Temsa’nın satış sonrasında da müşterisinin yanında olması alım kararımızda etkili ” şeklinde konuştu.