Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:07   Güncelleme : 13-11-2014 17:07

Citibus ile bir adım öndeyiz

Darıca Kooperatifi, Anadolu Isuzu Citibus’ı tercih etti.

Citibus ile bir adım öndeyiz

Darıca Kooperatifi, Anadolu Isuzu Citibus’ı tercih etti. Anadolu Isuzu Çelik Dizel Bayii ve Çimenler Bayii, Darıca Kooperatifi’ne 10 adet Citibus’ı satışı gerçekleştirdi.

Kooperatif üyesi Şeref Büyükgöz, alınan araçların Gebze-Darıca-Bayramoğlu arasında çalışacağını söyledi. Müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını dile getiren Büyükgöz, Citibus’un rakipleri karşısında kendilerine büyük avantaj sağlayacağını kaydetti.

Anadolu Isuzu gibi güçlü bir marka ayrıcalığıyla müşterilerine hizmet verecekleri için çok mutlu ğunu söyleyen Büyükgöz; kendilerine bu ayrıcalığı sağladığı için Çelik Dizel ve Çimenler Bayi yetkililerine kooperatif üyeleri adına teşekkür etti.

Törende Çelik Dizel Bayii Satış Sorumlusu Mansur Nalbant ve Çimenler Bayii Satış sorumlusu Cüneyt Ateş de birer konuşma yaptı.

Darıca Kooperatifinin tercih ettiği Citibus’larda klima, retarder, LCD TV, DVD ve dijital hat levhası bulunuyor. Kullanıcılarına sınıfının en ekonomik yakıt tüketimini sunan Citibus, Euro 3 emisyonlu, 175 beygirli Turbo Dizel Common Rail Motoru ile tam bir çevre dostu. Citibus, ayakta ve oturarak toplam 60 kişilik yolcu kapasitesine sahip. 6 ileri + 1 geri vitesi ve havalı süspansiyonu ile göz dran Citibus, kullanıcılarına ve yolcularına konforlu bir sürüş vaat ediyor.