Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:07   Güncelleme : 13-11-2014 17:07

Ulusoy, yerli üretimi tercih etti

Akaryakıt firmalarından Shell’e daığtım hizmeti veren Ulusoy Uluslararası Yatırım A.

Ulusoy, yerli üretimi tercih etti

Akaryakıt firmalarından Shell’e daığtım hizmeti veren Ulusoy Uluslararası Yatırım A.Ş, Tırsan’dan 17’si yarı römork, 13’ü de 8X2 diye tanımlanan kamyon üstü tanker olmak üzere toplam 30 adet araç aldı.

Ulusoy’a satışı yapılan 17 adet ADR’li Alüminyum Akaryakıt Tanker Semi-Treyler ve 13 adet ADR’li Alüminyum Kamyon Üstü Akaryakıt Tankeri olmak üzere toplamda 30 adet Kässbohrer marka tanker törenle teslim edildi.

Törene Ulusoy Uluslararası Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Alican Ulusoy, CEO Celal Doluel, Ulusoy Shell Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Erdoğan Ünlü, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Ürün Yöneticisi ve Pazarlama Müdürü Salih Arısüt ve İcra Kurulu Üyesi Ercüment Gök katıldı.

Yerel markaların tercih edilmesinin ülke ekonomisine çok büyük katkı sağladığını dile getiren Nuhoğlu, ülkemizde rekabetçi olmanın yeterli olmadığını ve yurtdışında da aynı performansın yakalanması gerektiğini söyledi. Nuhoğlu, “Kässbohrer’in tanker üretiminde uzun yıllara dayanan tecrübesi var. Tırsan Ar-Ge merkezinin sonucu olarak kaliteli, uzun ömürlü ve uluslararası platformda rekabetçi ürünler geliştirdik” .

Ulusoy Uluslararası Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alican Ulusoy’da daha önce tanker alımlarını Avrupa’dan yaptıklarını söyledi. Tırsan’ın kendilerinin bütün ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda çok hızlı tanker üretebildiğini ifade eden Ulusoy, bu sayede uzun süreli işbirliğine gittiklerini belirtti.

Almanya TÜV SÜD onaylı, ADR sertifikasına sahip Kässbohrer marka tankerler özel alaşım alüminyumdan üretilmesi sayesinde düşük boş ağırlıklarından dolayı daha fazla dolum imkânı sağlamaklıyor. Üstün altyapı özelliklerine sahip olan Kässbohrer araçları gaz geri dönüşüm hattı, optik aşırı dolum sensöru, gömme emniyet tipi menhol boğazı, aşırı basınç ve vakum sistemleri gibi birçok emniyet donanımı da mevcut.

01.01.2010 tarihinden itibaren geçerli olacak ADR mevzuatının tüm gerekliklerini yerine getiren Kässbohrer araçları, bu sayede daha güvenli ve kaliteli akaryakıt taşımacılığını gerçekleştirdi.