Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:07   Güncelleme : 13-11-2014 17:07

Ersoylar’ın gözdesi Temsa

Turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı konularında faaliyet gösteren Ersoylar Turizm, 4 adet Prestij Super Deluxe aldı.

Ersoylar’ın gözdesi Temsa

Turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı konularında faaliyet gösteren Ersoylar Turizm, 4 adet Prestij Super Deluxe aldı. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, “Günümüz teknolojisini taşımacılık sektörüne uyarlayarak sektöre öncü k. Bizim için önemli olan müşteri memnuniyetidir” .

Ersoylar Turizm’e Temsa Yetkili Satıcısı Brey Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen araçlar, törenle teslim edildi. Törende Temsa Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Hakan Coşkun, SSH Saha Yöneticisi Şafak Demirel’in yanı sıra Brey Oto Genel Müdürü Mustafa Şahin, Satış Müdürü Savaş Sarıkaya, Aktif Satış Yöneticisi İlter Elmas, Ersoylar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, Mali işler Koordinatörü Serdar Altın ve Sima Turizm Firma Sahibi Rıfat Akgenç hazır bulundu.

KONFOR VE ESTETİK BİR ARADA

Brey Oto Genel Müdürü Mustafa Şahin, “Yeni Prestij Super Deluxe 27+1+1 kapasiteli ve daha geniş gövdesi, kapı girişleri ve bagaj alanları ile kullanıcılara daha konforlu yolculuklar vaat ediyor. Yeni Prestij Super Deluxe, 7168 mm araç boyu ile sınıfının en uzun otobüsü. Aracın uzun olması, koltuk diz mesafelerini genişletiyor. 2107 mm araç iç genişliği ile düz koridoru, yürüyüş alanının daha geniş ve koltukların daha konforlu olmasını sağlıyor. Aracın 1930 mm’lik iç yüksekliği, uzun boylu yolcuların rahatlıkla hareket etmelerine imkân veriyor. Yeni Prestij Super Deluxe’in sınıfında ilki temsil eden açılıp kapanabilen arka ve ön çamurlukları, özellikle karlı havalarda kolayca zincir takılıp çıkarılabilmesini sağlıyor. Yeni araçlar Ersoylar Turizm’e hayırlı uğurlu olsun” .

TAŞIMACILIKTA ZİRVEDE

Müşteri memnuniyetine önem verdiklerini dile getiren Ersoylar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi. Ersoy, “Günümüz teknolojisini taşımacılık sektörüne uyarlayarak sektöre öncü k. Bizim için önemli olan müşteri memnuniyetidir. Kurumsal kimliği, kaliteli hizmet anlayışı, müşteri memnuniyetine verdiği önem ve sektörüne getirdiği yeniliklerle yerli ve yabancı dünya çapında lider kuruluşlara profesyonel taşımacılık hizmeti vererek zirvedeki yerimizi aldık” diye konuştu.

TEMSA’DAN MEMNUNUZ

Ersoylar Turizm Mali işler Koordinatörü Serdar Altın ise özetle şöyle konuştu: “Araç parkımızda 100 a öz mal olmak üzere toplam bin 500 otobüs ve midibüs sınıfında araç bulunmaktadır. Araçlarımızın yaş ortalaması ise 1’dir. Öz mal filomuzda Temsa marka araç sayısı 15’dir. Kiralık araçlarımızın büyük bir bölümü ise Temsa’dır. Temsa araçları sürüşte yüksek performans ve yakıt sarfiyatında ekonomi beklentilerimizi tam anlamıyla karşılıyor. Müşterilerimizde Temsa marka araçlardan çok memnun. İstanbul’da hizmet verdiğimiz 150 firma var.”