Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:07   Güncelleme : 13-11-2014 17:07

Acapet’in tercihi BMC

Akaryakıt nakliye firmalarından Acapet Taşımacılık, BMC’den 13 adet PRO 935 DHF (8x2) araç aldı.

Acapet’in tercihi BMC

Akaryakıt nakliye firmalarından Acapet Taşımacılık, BMC’den 13 adet PRO 935 DHF (8x2) araç aldı. Acapet’in filosundaki BMC Profesyonel serisi araç sayısı, son teslim edilen 13 adet PRO 935 DHF ile toplam 25 adede ulaştı.

BMC yetkili satıcısı FSM Demirbaş Otomotiv tarafından Acapet Taşımacılık’a satışı yapılan ADR’li araçlar törenle teslim edildi. Ankara’da yapılan törende Acapet Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aytekin, FSM Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş ve BMC Ankara Bölge Müdürü Gürcan Bulat hazır bulundu.

YATIRIMLARIMIZ MİLLİ MARKAYA

İbrahim Aytekin, “Bu araçları tercih etmemizin nedeni; performans, konfor, düşük yakıt tüketimi ve özellikle BMC’nin satış sonrası hizmetleridir. Her şeyden önemlisi milli markamız BMC’dir. Filomuzu BMC araçlarla güçlendirmeye devam edeceğiz”

HER TÜRLÜ TALEBİ KARŞILIYORUZ

BMC Ankara Bölge Müdürü Gürcan Bulat ise şöyle konuştu: “Acapet’e teslim edilen 13 adet PRO 935 DHF aracın tümü ADR yönetmeliğine uygun olarak üretilmiştir. ADR olarak adlandırılan akaryakıt ve tehlikeli madde taşımacılığında tehlikeli maddelerin; genel güvenlik, insan sağlığı ve çevreye zarar vermeden kamuya açık karayoluyla taşınmasını sağlamak amacıyla uluslararası anlaşmaya Türkiye’de dahil . BMC, müşterilerinin ADR’li araç taleplerini karşılamak üzere gerekli hazırlıkları uzun süre önce lamış olup; PRO 1142 DCX çekici, PRO 827 DHF uzun şasi, PRO 625 DHT uzun şasi ve PRO 522 HHT hafif kamyon modellerini de ADR’li olarak sunabilmektedir.”

PRO 935 DHF araçlarda; 350 PS motor gücü ve 1550 Nm tork, iki kademeli Jacobs motor freni, hız sabitleyici, kablolu vites sistemi bulunmakta. Dört noktadan kabin süspansiyonuna sahip araçlarda 16 ileri buçuklu şanzıman, kabin içi ek ısıtıcı, radyo/CD çalar, elektrikli camlar, ısıtmalı yan aynalar, uzaktan kumandalı merkezi kilit ve immobilizer standart olarak sunuluyor.