Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:07   Güncelleme : 13-11-2014 17:07

Konset’in yatırımı Diamond’a

Merkezi Konya’da bulunan Konset Turizm, 4 adet Diamond aldı.

Konset’in yatırımı Diamond’a

Merkezi Konya’da bulunan Konset Turizm, 4 adet Diamond aldı. Firma son aldığı araçla filosundaki Diamond sayısını 36’ya çıkarttı. Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Dinekli, “Diamond araçlarını seçmemizin sebebi konforudur” .

Konset Turizm, kısa sürede kaydettiği gelişmelerde Konya'nın gözde firmaları arasında yerini aldı. Firma, tüm araçlarında müşterilerine uydu yayınının yanı sıra kablosuz internet hizmeti de veriyor.

Yeni araçlar, Konya Zafer Meydanı’nda gerçekleştirilen tören ile firma Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Dinekli’ye teslim edildi.

Törende Konset Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Dinekli, firma ortaklarından Ali Eker ve Şahin Eker’in yanı sıra Temsa Global Otobüs İş Birimi Genel Müdürü Ahmet Özşahin, Otobüs Pazarlama ve Satış Direkörü Ayhan Dayoğlu, Otobüs Satış Müdürü Murat Anıl ve Otobüs Pazarlama Sorumlusu Ekrem Özcan hazır bulundu.

TEMSA ÇÖZÜM ORTAĞI

Özşahin, Konset firmasıyla birlikte çalışmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Kendilerinin çözüm ortağı ğunu ifade eden Ahmet Özşahin, “Kısa süre içerisinde hızlı bir büyüme kaydeden Konset Turizm filosundaki araçların ının Diamond olması, bizleri gururlandırmaktadır. Diamond araçlarıyla konforu ve ergonomiyi müşterilerine sunan Konset Turizm’e bizler de üretici firma olarak çözüm ortağı olmaktayız” .

KONFORA YATIRIM YAPIYORUZ

Müşterilerine kaliteli hizmet sunmak için çalıştıklarını aktaran Konset Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Dinekli şöyle konuştu: “Diamond araçlarını seçmemizin sebebi ergonomik yapısı, yolcu memnuniyeti ve konforudur. Konset Turizm müşterisi her seyahatinin aynı konforda olacağını bilmektedir. Zaten şehir halkının teslimat törenine ilgisi de firmamızın Konya halkı tarafından ne kadar benimsendiğinin göstergesidir.”