Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:09   Güncelleme : 13-11-2014 17:09

Turizm aracı Temsa’dır

Turizm taşıma firmalarından Busculub, sezon öncesi son araç yatırımını yaptı.

Turizm aracı Temsa’dır

Turizm taşıma firmalarından Busculub, sezon öncesi son araç yatırımını yaptı. Firma, Temsa’dan 4 adet Safir otobüs alarak filosunu güçlendirdi. Firma Genel Müdürü Şahiner, “Misafirlerimizi konfor ve güvenliği üst seviyede olan Safir otobüsler ile ağırlıyoruz. Turizm aracı Temsa’dır” .

Busculub’a Temsa Yetkili Bayii Brey Oto tarafından satışı gerçekleştirilen 4 adet Safir otobüs, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi.

Törende Busculub Turizm Genel Müdürü Serdar Şahiner, firma yetkilisi Necdet Altınışık ile kaptan şoför Sedat Bostancı’nın yanı sıra Brey Oto Yönetim Kurulu Üyesi Ergun Şahin, Genel Müdür Mustafa Şahin, Satış Müdürü Savaş Sarıkaya, Aktif Satış Yöneticisi İlter Elmas, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Burak Türkel hazır bulundu.

Brey Oto Satış Müdürü Sarıkaya, yeni araçların anahtarını Busculub Turizm Genel Müdürü Şahiner’e teslim etti.

Yeni araçlarla birlikte 2009 yılı araç yatırımlarını ladıklarını dile getiren Busculub Turizm Genel Müdürü Serdar Şahiner, “Turizm sezonu başladığı için sezon öncesi son alımlarımızı yapıyoruz. Araç alımlarımız sezon sonrası ve 2010 yılında da devam edecek. Busculub olarak ağırlıklı Japon turistlere hizmet veriyoruz. Şuanda alımını yaptığımız 4 adet otobüs ile birlikte filomuzda Temsa Safir sayısı 7’ye yükseldi. Diğer markalarla birlikte filomuzda 12 öz mal araç bulunmaktadır. Kiralık araçlarımız ile birlikte bu sayı 30’a yükselmektedir” .

Önümüzdeki dönemlerde Temsa marka araç yatırımlarına ağırlık vereceklerini dile getiren Şahiner, “Misafirlerimizi konfor ve güvenliği üst seviyede olan Safir otobüsler ile ağırlıyoruz. Konfor, güvenlik ve işletme maliyetlerini göz önüne aldığımızda Turizm aracı Temsa’dır. Busculub olarak önümüzdeki dönem yatırımlarımız yine Temsa marka araçlara olacaktır. Araçlarımızı Brey Oto üzerinden almamızdaki en önemli etkende satış sonrası hizmetler ile kişisel olarak bize yaklaşımlarıdır” açıklamasını yaptı.