Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:10   Güncelleme : 13-11-2014 17:10

Mersinli 9 adet MAN aldı

Merkezi İzmir’de bulunan ve İsmet Mersinli’ye ait olan iki şirket de uluslararası taşımacılık alanında faaliyet gösteriyor.

Mersinli 9 adet MAN aldı

Merkezi İzmir’de bulunan ve İsmet Mersinli’ye ait olan iki şirket de uluslararası taşımacılık alanında faaliyet gösteriyor. Almanya, İtalya, Fransa ve Belçika başta olmak üzere Avrupa’nın pek çok ülkesine taşımacılık faaliyetleri gerçekleştiren şirket, kaliteli hizmet ağını güçlendirmek için MAN’ı tercih etti.

Karmer 4 ve Mersinler de 5 adet TGX 18.480 4X2 LLS-U aracı filolarına dahil etti. MAN Türkiye fabrikasında düzenlenen törenle araçlarını teslim alan firma yetkilileri, yeni araçlarıyla araç parklarını güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi.

2008 yılının kamyonu seçilen ve aynı yıl Türk kullanıcısının beğenisine sunulan TGX, yüksek performans sunarken masraflarınızı da düşürüyor. Uzun ömürlü, dayanıklı ve yakıtta ekonomik TGX, sürücüye de maksimum konfor sağlıyor.

Hem alırken hem kullanırken büyük avantajlar sağlayan MAN, yaygın servis ağı ve güçlü kadrosuyla da her an kullanıcısının yanında yer alıyor. “Hayat boyu MAN“ sloganından hareketle çalışmalarını sürdüren MAN, müşterilerine satış sonrasında sunduğu kampanya avantajlarıyla da destek oluyor.

Araçların satışını MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Koyuncu Konya Satış Yetkilisi Sefer Aydın gerçekleştirdi.