Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:10   Güncelleme : 13-11-2014 17:10

Yılın İş Adamı Alican Ulusoy

Genç Liderler Derneği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen “Yılın Genç Liderleri” oylamasında Türkiye genelinden 56 kişi oy kullandı.

Yılın İş Adamı Alican Ulusoy

Genç Liderler Derneği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen “Yılın Genç Liderleri” oylamasında Türkiye genelinden 56 kişi oy kullandı. 5 adayın bulunduğu “Yılın İş Adamı” kategorisinde Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alican Ulusoy, yüzde 29.16’lık oy ile Yılın İş Adamı seçildi.

Ankara TED Koleji’inde yapılan törende, Alican Ulusoy Yılın İş Adamı ödülünü aldı.

Yılın İş Adamı olarak yüzde 29.16’lık oy ile ödül almaya hak kazanan Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alican Ulusoy, yaptığı konuşmada ödüle layık görülmekten dolayı çok büyük gurur, mutluluk ve heyecan duyduğunu söyledi.

Alican Ulusoy, “Liderler; değişimden etkilenen değil, değişimi yönlendiren ya da onun önünde giden kişilerdir. Değişimi doğru okuyanlar sürecin neresinde, nasıl durulması gerektiğine de doğru karar verirler. En önemlisi lider yönetici, işletmedeki sorunların bütününü görerek çözüm getirme özelliğine sahip olur. Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding olarak bu sorumlulukla, 10 şirketimizle hava, kara ve deniz yoluyla gerçekleştirilebilecek her türlü taşımayı, depo, gümrükleme ve sigorta hizmetleri ile birlikte sunuyoruz” .

“Kısa dönemde yüzde 20 büyüme kaydettik. 250 kişiye ek istihdam sağladık” diyen Ulusoy, hedeflerinin önümüzdeki 2-3 yıl içerisinde yüzde 100 büyümek ğunu söyledi.

Yatırım odaklı vizyonlarını sürdürmeye devam edeceklerini ifade eden Alican Ulusoy, “Kriz nedeniyle yatırımların ciddi şekilde kesildiği bu dönemde biz yeni yatırımlar, yeni iş ortaklıkları yaparak Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding büyüme ve yatırım odaklı vizyonunu sürdürüyoruz. Sürdürmeye de devam edeceğiz. Biz de yolumuza bu coşku ve inançla devam edeceğiz. Bu ödül ile bana verdiğiniz destek ve bu heyecanı yaşattığınız için bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.