Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:10   Güncelleme : 13-11-2014 17:10

Çıbanlar aileyi yıkamaz

Sektörün geleceğine katkı için bulundukların konum itibariyle “polemiğe düşürülmeye çalışılan” TOFED Genel Sekreteri Mevlüt İlgin ile TOF Genel Sekreteri ve TTDER Müdürü Nusret Ertürk’ün dostluğu, büyük bir aile olduklarını gösterdi.

Çıbanlar aileyi yıkamaz

Sektörün geleceğine katkı için bulundukların konum itibariyle “polemiğe düşürülmeye çalışılan” TOFED Genel Sekreteri Mevlüt İlgin ile TOF Genel Sekreteri ve TTDER Müdürü Nusret Ertürk’ün dostluğu, büyük bir aile klarını gösterdi.

Daha önce bir internet sitesinde yazıları değiştirilerek ve yanlı bir tutum izlenerek birbirlerine düşürülmek istenilen iki dost, bu oyuna gelmediklerini Ulaşım Gazetesi.com’a verdikleri samimi pozlarla gösterdi. Sektörden menfaat sağlamak isteyen internet sitesi, yalnız kendi çıkarları için iki kurumu birbirine düşürmeyi öngörmüştü. Ancak bu çabaları sonuçsuz kaldı. Çünkü karşısındaki insanlar yıllarını bu işe vermiş “büyük bir sektörün beyinleriydi”.

İlgin ve Ertürk, Ulaşım Gazetesi.com’a verdikleri demeçte sektör için çarpışabileceklerini ancak bunun dostluklarını etkilemeyeceğini söyledi. “Ne yapıyorsak sektör için yapıyoruz” diyen İlgin ve Ertürk, sektöre hizmet veren yayın organlarının da bunu bilmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca bunu anlayamayan yayınların sektörün dışında kalacağını vurguladılar.

Mevlüt İlgin, Nusret Ertürk için “Nusret Bey benim kardeşimdir. Çalışmalarını takdirle izliyorum. Kendisi yöneticilik konusunda örnek alınacak kişidir. Sektörümüzde örnek alınacak iki isim vardır: Akademik çalışmalarıyla Zeki Dönmez, akademik çalışmaları hayata geçirmede yöneticilik adına Nusret Ertürk” derken Ertürk’te İlgin için güzel sözler sarf etti.

“Birbirimizin eksiklerini kendi aramızda dile getirerek, tekrar hata yapmayı engelliyoruz” diyen Nusret Ertürk, karayolu yolcu taşımacılık sektöründeki sivil toplum örgütlerinin büyük bir aile ğunu ve hepsinin ortak hedefinin sektörde yaşanan sorunların çözümü ğunu söyledi.