Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:11   Güncelleme : 13-11-2014 17:11

Diamond Kent Turizm’de

Sektörde 50 yılı aşkın süredir hizmet veren Kent Turizm, otobüs filosuna bir adet Temsa Diamond ekledi.

Diamond Kent Turizm’de

Sektörde 50 yılı aşkın süredir hizmet veren Kent Turizm, otobüs filosuna bir adet Temsa Diamond ekledi. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ali Aslan, müşterilerine konforlu yolculuk hizmeti vermek için teknolojiyi yakından takip ettiklerini söyledi.

Yolcu taşımacılığında önde gelen firmaların çözüm ortağı Temsa Global, Temsa markası altında üretilen Diamond model otobüsü ile Kent Turizm filosuna da girdi. Kent Turizm, Temsa Global’in otobüs grubunda ‘Amiral Gemisi’ olma özelliği taşıyan Temsa Diamond ile yolcularına daha kaliteli ve üstün hizmet vermeyi hedefliyor.

Kent Turizm’e satışı gerçekleştirilen otobüs, Büyük İstanbul Otogarı’nda düzenlenen törenle Temsa Global Bölge Satış Yöneticisi Necmi İba tarafından Kent Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ali Aslan’a teslim edildi.

Hacı Ali Aslan, “Temsa markalı Diamond otobüsü; ekonomik olması, düşük işletme maliyeti, yüksek güvenlik donanımı ve konforu gibi özellikleri dolayısıyla tercih ettik. Bunun dışında Temsa Global, satış sonrasında da müşterisinin yanında olan bir üretici firmadır. Servis memnuniyeti alım kararımızda önemli bir unsur olmuştur” .

Gelişmiş süspansiyon sistemi sayesinde sessiz ve sarsıntısız bir yolculuk sunan Temsa markalı Diamond otobüsler, 12 ileri vitese ve 460 beygirlik motoru ile her türlü yol koşulunda yüksek performans sağlıyor. As-Tronic otomatik şanzıman sistemli Temsa Diamond yakıt tasarrufu avantajı da sunuyor.