Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:12   Güncelleme : 13-11-2014 17:12

Novo tanıtım turunda

Isuzu Novo’nın ilk yerel tanıtımı Antalya’da yapıldı.

Novo tanıtım turunda

Isuzu Novo’nın ilk yerel tanıtımı Antalya’da yapıldı. Sektör mensupları etkinliğe yoğun ilgi göstererek Novo serisini yakından inceledi. Novo’nın tanıtımı Akdeniz, Ege ve Marmara bölgesinde devam edecek.

Anadolu Isuzu Antalya Bayii Seyidoğlu Otomotiv’e ait Isuzu Plaza’da yapılan tanıtım toplantısına katılım kça genişti. Samimi ve sıcak bir hava da geçen tanıtımda ilk konuşmayı Anadolu Isuzu Pazarlama Müdürü Efe Yazıcı yaptı.

Konuşmasına “Tüm otobüs kullanıcılarına mükemmel çözümler sunmak adına yepyeni ve en iyi Novo ailesini sizlere sunuyoruz” diye başlayan Pazarlama Müdürü Efe Yazıcı, Novo, Novo Lux ve Novo ultra modellerinde kullanılan Isuzu motorlarının Euro 4 emülsiyon regülasyonuna uygun dğunu kaydetti.

Yazıcı, “Büyüyen araç boyutları, dashboard kliması ve fan üflemeli sıcak hava kanallı kalorifer sistemi sayesinde Isuzu Novo kullanıcıları, her koşulda çok daha rahat şekilde yolculuk edebilecek. Birçok güçlü özelliği bünyesinde barındıran Isuzu Novo 200 bin km testten geçtikten sonra sizin karşınıza mükemmel şekilde çıkıyor”

HEP ‘EN’LERE İMZA ATTIK

Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay ise şöyle konuştu:

“Türkiye’de çok sayıda “EN” başardık. Türkiye’de en çok küçük otobüs ihracatını gerçekleştirdik, motor ve araç ömürleri en uzun olan araçları ürettik, en büyük servis teşkilatını kurduk ve sadece küçük otobüslerde değil, ticari araç ve pick-up’larımızla beraber en çok tercih edilen firma haline geldik. Şimdiye kadar bunlar gibi birçok “EN” başararak sessizce rakiplerimize hodri meydan diyorduk, şimdi ise çıkardığımız Novo aracımız sayesinde içimizden geldiği gibi bağırarak hodri meydan diyoruz çünkü müşterilerimizin beklentilerinden ilham alarak, en çok “EN” i içeren aracı sizlere sunuyoruz. Novo rakiplerine göre, 27 kişilik araçlar kategorisinde en uzun, en yüksek, en geniş, en büyük bagaj hacmine ve ilk euro 4 dizel motora sahip araç olma özelliği gibi birçok üstün özellik taşıyor.”

NOVO’NIN FİYATI AÇIKLANMADI 

Isuzu Novo’nın Antalya’da yapılan tanıtım toplantısına katılan bayii yetkilileri, aracın satış fiyatı konusunda Isuzu yetkililerinden bilgi almak istedi. Ancak Isuzu yöneticileri, satış fiyatının henüz belirlenmediğini, Pazar araştırmasının devam ettiğini ve birkaç gün içinde liste satış fiyatlarının açıklanacağını söyledi.