Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:12   Güncelleme : 13-11-2014 17:12

Sprinter’de okul kampanyası

Mercedes-Benz Türk, müşterilerinin servis araçlarını yeni sezona hazırlamak için yetkili servislerinde kampanya başlattı.

Sprinter’de okul kampanyası

Mercedes-Benz Türk, müşterilerinin servis araçlarını yeni sezona hazırlamak için yetkili servislerinde kampanya başlattı. “Okul Servisleri Kampanyası” adı altında başlatılan kampanya 18 Ağustos - 18 Eylül 2009 tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanya da garanti süresi dolmuş tüm Mercedes-Benz Sprinter araçlar için; ücretsiz check-up, mekanik bakım ve onarımda kullanılan yedek parçalarda %15 indirim yapılacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; motor, şanzıman ve diferansiyel yağlarında da %15 indirim yapıldığı belirtilirken kaporta boya, diğer yağlar ve diğer tüm işletme sıvılarının kampanya dışı bırakıldığı vurgulandı.

Açıklamada ayrıca; “Mekanik bakım ve onarım işçiliklerinde %20 indirim (kaporta boya hariç) yapılacak. Mercedes-Benz Türk, indirim avantajları sunduğu bu kampanya ile zor günlerde de müşterisinin yanında ğunu gösteriyor. Kampanyadan yararlanan Mercedes-Benz Sprinter müşterileri, ücretsiz check-up yaptırdıktan sonra işçilik, yedek parça ve yağda sunulan indirim avantajları ile krizi fırsata çevirecekler” denildi.