Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:12   Güncelleme : 13-11-2014 17:12

Temizsoy ilk 2010 model Travego'sunu aldı

Turizm sektörünün köklü firmalarından Temizsoy Otobüs İşletmesi Turizm Organizasyon ve Ticaret firması, Mercedes-Benz’den bir adet 2010 model Travego 15 SHD otobüs aldı.

Temizsoy ilk 2010 model Travego'sunu aldı

Turizm sektörünün köklü firmalarından Temizsoy Otobüs İşletmesi Turizm Organizasyon ve Ticaret firması, Mercedes-Benz’den bir adet 2010 model Travego 15 SHD otobüs aldı. Firma yetkilisi Tuğrul Değirmenci, iş potansiyeline göre yeni alımlarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini kaydetti.

Has Otomotiv tarafından Temizsoy’a satışı yapılan 2010 model Travego 15 SHD otobüs, Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen tören ile teslim edildi.

Törende; satışı gerçekleştiren Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, Temizsoy’dan operasyon sorumlusu Tuğrul Değirmenci, firma baş kaptanı Mustafa Çarpaner ve araç kaptanı Cemal Solak hazır bulundu. Balaban, aracın anahtarını Değirmenci’ye “bol kazançlı günler” temennisinde bulunarak teslim etti.

Tuğrul Değirmenci, “Turizm sektöründe yeniliğe açık firmayız ve bu konuda başta araç yatırımlarımız olmak üzere teknolojik yatırımlarımız devam ediyor. Aldığımız bu yeni araç şehir dışı tur ile transferlerde kullanılacak” .