Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:12   Güncelleme : 13-11-2014 17:12

Yeni Transporter geliyor

Volkswagen’dan yapılan yazılı açıklamada, yeni Transporter’ın ilk resmi görsellerinin yayımlandığı belirtilerek, Eylül ayında gerçekleşecek olan Frankfurt Fuarı’nda binek versiyonları California ve Multivan ile tanıtımı yapılacak olan yeni Transporter’ın Almanya pazarına Ekim ayında sunulacağı kaydedildi.

Yeni Transporter geliyor

Volkswagen’dan yapılan yazılı açıklamada, yeni Transporter’ın ilk resmi görsellerinin yayımlandığı belirtilerek, Eylül ayında gerçekleşecek olan Frankfurt Fuarı’nda binek versiyonları California ve Multivan ile tanıtımı yapılacak olan yeni Transporter’ın Almanya pazarına Ekim ayında sunulacağı kayldi.

Açıklamada, yeni Transporter’ın ticari versiyonlarının Türkiye lansmanının ise 2009 yılı sonunda gerçekleşmesinin beklendiği ifade edildi.

Verilen bilgiye göre, yeni Transporter’ın gövde tasarımı Volkswagen’ın yeni tasarım DNA’sıyla uyum gösteriyor. Yeni turbo dizel motorlar (TDI) daha verimli, yüksek performanslı özellikleriyle dikkati çekerken, common rail enjeksiyon sistemine sahip yeni TDI sayesinde yakıt tüketimi değerleri yüzde 20’ye varan oranlarda azalıyor