Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:12   Güncelleme : 13-11-2014 17:12

Euro4’lü Mercedes çekiciler filolarda

Mercedes-Benz, Euro4 normlarına uygun Axor 1840 LS çekicilerin toplu teslimatlarına başladı.

Euro4’lü Mercedes çekiciler filolarda

Mercedes-Benz, Euro4 normlarına uygun Axor 1840 LS çekicilerin toplu teslimatlarına başladı. Adana’da kömür taşımacılığı yapan Miray Nakliyat ile Şanlıurfa’nın önde gelen nakliye firmalarından Çiftçi Tekstil Gıda, ilk Euro4’lü Axor 1840 LS çekici alan firmalar arasında.

Miray Nakliyat ile Çiftçi Tekstil Gıda’ya satışı yapılan araçlar, Aksaray Kamyon Fabrikası’nda düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi.

Her iki firma kaptanlarına teslimat öncesi güvenli sürüş teknikleri hakkında Teknik Eğitmen Halil Eryılmaz tarafından bilgi verildi.

İLK TESLİMAT MİRAY’A

Filosunu Axor araçlar ile güçlendiren Miray Nakliyat, 5 adet Axor 1840 LS Euro4 çekiciyi ilk teslim alan firma . Miray Nakliyat sorumlusu Yusuf Yavuz, Kamyon Müşteri Merkezi Yöneticisi Alper Aydın’dan yeni araçlarını teslim aldı.

Yusuf Yavuz, “Adana’da kömür taşımacılığı yapan firmamız da ağırlık olarak Mercedes-Benz marka araçlar var. Yeni araç yatırımlarımızda kuşkusuz ilk aklımıza gelen marka Mercedes’tir. Bunun nedeni ise: Mercedes araçlarının ikinci el değerini her koruması ve satış sonrasında sundukları kaliteli hizmetlerdir. Yılsonuna kadar yeni alımlarımız devam edecek” açıklamasında bulundu.

FİLONUN TAMAMI MERCEDES

Şanlıurfa’nın önde gelen nakliye firmalarından Çiftçi Tekstil Gıda da yeni araç alımlarında yine tercihini Mercedes-Benz Türk’ten yana yaptı. 28 adetlik araç filosunun ı Mercedes olan firma, 5 adet daha Axor 1840LS Euro4 çekici alarak filoyu genişletti.

Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası’nda gerçekleşen teslimat törenine Mercedes-Benz’den Müşteri Merkezi Yöneticisi Alper Aydın, Teknik Eğitmen Halil Eryılmaz, Çiftçi Tekstil Gıda’dan ise firma sahibi Mustafa Çiftçi ve şoförleri katıldı.

Mustafa Çiftçi, Axor çekicileri, az yakıt tüketmesi, yedek parça sorunu olmaması ve ikinci el değerinin yüksek olmasından dolayı tercih ettiklerini ifade etti. 2009 yılı içerisinde araç alımlarına devam edeceklerini belirten Çiftçi, yine Mercedes-Benz araçlarını tercih edeceklerini sözlerine ekledi.