Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:13   Güncelleme : 13-11-2014 17:13

Rus basını Temsa’yı ziyaret etti

Temsa Global’in Rusya’da en çok tercih edilen otomotiv markası olması, Rus basının ilgisini çekti.

Rus basını Temsa’yı ziyaret etti

Temsa Global’in Rusya’da en çok tercih edilen otomotiv markası olması, Rus basının ilgisini çekti. Rus otomotiv basını Temsa Global’in Adana’daki fabrikasını incelemek için Türkiye’ye geldi.

2004 yılından beri Moskova’da yerleşik Kosta GK ile birlikte faaliyet gösteren Temsa Global, Rusya’da kamu kururumu ve özel sektör tarafından en fazla tercih edilen marka olarak dikkat çekiyor.

Türkiye’de üretilen ve Rusya’ya ihraç edilen Temsa Global’in araçları: Gazprom, Sibneftegaz, Permtransgaz, Lukoil gibi enerji sektörünün önde gelen firmaları tarafından kullanıyor. Kamu kurumlarında ise; Rusya Merkez Bankası, Rusya Devlet Demiryolları, Moskova Ziraat Akademisi, Ankara Rusya Büyükelçiliği’nde yerini aldı. Rusya’nın önde gelen turizm firması Autokomfort’ın da filosundaki araçlar Temsa markalı.

Rusya’da kısa sürede büyük Pazar payı yakalayan Temsa Global’in üretim tesisleri ile teknolojik yatırımlarını yakından incelemek isteyen Komtrans, Autoreview ve Reis Dergileri’nin temsilcileri Temsa Global’in Adana Fabrikası’nı ziyaret etti. Üretim bandında araçları yakından inceleyen Rus basın mensupları, Rusya’da sektör takipçilerine Temsa Global’i kendi kalemlerinden tanıtacak.