Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:13   Güncelleme : 13-11-2014 17:13

Isuzu, Novo ile gövde gösterisi yaptı

Anadolu Isuzu, Türkiye’nin en büyük fuarlarından biri olan İzmir Fuarı’nda gövde gösterisi yaptı.

Isuzu, Novo ile gövde gösterisi yaptı

Anadolu Isuzu, Türkiye’nin en büyük fuarlarından biri olan İzmir Fuarı’nda gövde gösterisi yaptı. Novo ailesi ile İzmir Fuarı’nda da “Hodri Meydan” diyen Anadolu Isuzu, ziyaretçilerin ilgi odağı .

D Max 4x4 AT (Otomatik), D Max 4x2 Limited, D Max 4x4 MT (Manuel) Citimark ve NQR 3D araçlarını da sergilediği fuar alanında sektör temsilcilerine ve müşterilerine bir kokteylle merhaba diyen Anadolu Isuzu’nun yeni araçları Novo ve Novo Lux’e ilgi yoğundu.

Türkiye’nin bir numaralı otobüs üretim merkezi olmasında Anadolu Isuzu’nun büyük katkısı ğunu belirten Anadolu Isuzu Genel Müdürü Ömer Ablay, “İhracattaki liderliğimizi yıllardır sürdürüyoruz. Bunu Novo ile devam ettireceğiz” .

Anadolu Isuzu’nun gücünü müşterilerinden aldığını ve onlardan gelen talep ve eleştirilerle en mükemmele ulaşmaya çalıştıklarını belirten Pazarlama Müdürü Efe Yazıcı ise şunları söyledi:

“Novo, müşteri beklentilerinden ilham alınarak tasarlandı. Güç yürekten gelir söylemimizle bugüne kadar hep “en” lere imza attık. Farkımızı ortaya koyduk. İlkleri başardık. Bundan sonra da sürdüreceğiz. Durmak yok!..”

Katılımın yüksek ğu tanıtım kokteyli samimi ve sıcak bir havada geç saatlere kadar sürdü.

Öte yandan 4x2 ve 4x4 model seçenekleriyle sergilenen Isuzu D-Max’ler de tüm ziyaretçilerin beğenisini topladı. İlk kez İzmir Fuarı’nda sergilenen yeni Isuzu D-Max 4x2 Extra kullanıcılara yan basamak, arka kasa koruma, cam filmi ve yeni tip arka tamponu standart olarak sunuyor.

D-Max 4x4’lerin maksimum gücü manuel viteste 136 HP’ye otomatik viteste ise 163 HP’ye ulaşıyor. Isuzu D-Max ayrıca ABS, çift hava yastığı gibi güvenlik donanımına; elektronik aydınlatmalı gösterge paneline, projektör tipli halojen farlara 16 inch jantlara, gövde renkli tampona ve gövde renkli sinyalli yan aynalara da sahip.

Isuzu D-Max 4x2 Limited Edition modeli ise 2,5 litre 136 ps’lik common rail turbo dizel intercooler motora ve D-Max 4x4 düz vitesin donanım özelliklerine sahip.